İçerik Bulutu Müşteri Merkezi Tanıtıldı!

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi Tanıtıldı!

Ajanslar İçin Büyük Bir Fırsat

Bizce önemli bir dönüşümün eşiğindeyiz. Çok uzun yıllardan beri bahsedilen ama içi gerçek anlamda doldurul(a)mayan ‘’ Content is King ’’ konusu biraz da Google’ın ittirmesiyle markaların, ajansların ve hatta kobilerin ana konusu olmaya başladı.

Yani, artık; “Dijital iletişimin merkezinde içerik var.” diyebiliriz. Aslında “içerik” vardı. Ama artık ana stratejilerin içeriğin üzerine kurulduğu bir döneme doğru ilerliyoruz. Bu değişim döneminde markalar, kobiler ve ajanslar için profesyonel ve sürdürülebilir içerik üretmek çok daha hayati olacak. Bu hayati konunun insan ve zaman maliyetinin yüksek olması da çözümünü zorlaştıracak.

Biz, bu sureci öngörerek yeni bir servis geliştirdik. Bu servis, marka ve kobilerin en sıkı iş ortağı ajanslara yönelik, ajansların elini çok kuvvetlendirecek bir servis. Yeni ürünümüzde sadece büyük markalara hizmet veren büyük ajansları değil kobilere hizmet eden dijital ajansları da hedefliyoruz.

icerik-bulutu-müsteri-merkezi

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi Nedir?

Müşteri Merkezi, sadece ayrıcalıklı ajanslara sunulan, İçerik Bulutu tabanlı online bir servistir. Müşteri Merkezi ile ekip kurmadan, ek bir maliyet yapmadan, hizmet verdiğin tüm markaların profesyonel içerik üretim süreçlerini tek bir ara yüzden online olarak yönetebilirsiniz.

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi, birden fazla müşteri hesabını tek bir alan üzerinden yönetip zaman kazanmanızı sağladığı gibi ajanslar için hiçbir yatırım gerektirmeden yüksek gelir elde etmesini de sağlar.

icerik-bulutu-müsteri-merkezi-2

“Ajanslarİçerik Bulutu Müşteri Merkezi ile gelir elde edebilecekler.’’

Üzerinde uzun zamandır çalıştığımız Müşteri Merkezi’ni 15 Nisan Cuma günü Türkiye’nin önde gelen ajanslarını davet ettiğimiz bir etkinlikte tanıttık. Ajansların içerik üretimi konusundaki tüm sorunlarını ortadan kaldıracak projemiz büyük ilgi gördü. Çok yakında beta sürümüyle yayında olacak Müşteri Merkezi’nin tanıtım etkinliğine katılan ve heyecanımıza ortak olan ajanslara bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Müşteri Merkezi Etkinlik from İçerik Bulutu on Vimeo.

Videoyu izleyerek bu özel güne dair detayları görebilirsiniz. Müşteri Merkezi hakkında detaylı bilgi almak ve başvurmak için http://www.icerikbulutu.com/ajanslaradresini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni iş birlikleri ile ajansınızın içerik pazarlamasında bir adım önde olmasını sağlamak için takipte kalın!

icerik-bulutu-müsteri-merkezi-3

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat