İçerik Bulutu Profesyonel Editör Denetimi Nedir?

İçerik Bulutu Profesyonel Editör Denetimi Nedir?

İçerik Bulutu freelancer ekosisteminin temel ögeleri, uzman yazarlar ve profesyonel editörlerdir. Uzman yazarlarımızın ürettiği içerikleri; talebe uygunluk, imla ve yazım, efektif anlatım, kullanılan dil bakımından denetleyen editörlerimiz, özgünlük denetim aracının ve SEO uyumlu akıllı ekranların ortaya koyduğu verileri de dikkatle gözden geçirmekle görevlidir.

Editör Denetimi Ne İşe Yarar?
Profesyonel editörlerimiz, her ne kadar uzman ve iyi bir içerik yazarı tarafından üretilse de bir içeriğin en kusursuz ve sorunsuz hale ulaşmasını sağlarlar. Yazarın gözünden kaçabilecek küçük detayları tespit ederek düzenler ya da revize vererek en iyi hale gelmesine yardımcı olurlar. İçerik Bulutu profesyonel editörleri, yayıncılarımızın talep açıklamasını ve ihtiyacı olan içerikleri en iyi şekilde anlayarak yazarı doğru şekilde yönlendirirler.

Kim Bu İçerik Bulutu Editörleri?
İçerik Bulutu editörleri onlarca öz geçmiş arasından dikkatle seçilir, editör adayının donanımları Seçilen editör adayları, kapsamlı bir eğitimden geçerek sistemin işleyişi, İçerik Bulutu içerik üretim ve kontrol süreci hakkında bilgilendirilir. Eğitim sonunda görevlendirilen editörler, uygulamalı aşamayı başarılı bir şekilde geçtiklerinden profesyonel editörlerimiz arasında yerlerini alırlar.
İçerik Bulutu profesyonel editörlerimiz hakkında fikir edinmek için simlasiyah kalemadlı editörümüzle yaptığımız keyifli röportajı okuyabilirsiniz. : Kim Bu İçerik Bulutu Editörleri? – 1

Editör Denetiminin Avantajları Nelerdir?
İçerik Bulutu hizmetleri arasında yer alan editör denetimi, yazar ve yayıncı arasında bir köprü kurulmasını sağlar. Böylelikle yayıncılarımız onay aşamasında tam da taleplerine uygun ve sorunsuz bir içerikle karşılaşırlar. Bu durum, revizyon taleplerinin azalmasına, kontrol ve onay esnasında zaman kaybedilmemesini sağlar.

Tıpkı diğer teknoloji ve hizmetlerimizde olduğu gibi editör denetimi ile zamandan ve iş gücünden tasarruf etmeniz amaçlanır. Öyle ki;

-Saniyeler içerisinde talep oluşturma,
-Yüzlerce içeriği ölçek sorunu yaşamaksızın ürettirme imkanı,
-İçeriklerin uzman yazarlar tarafından üretimi,
-Üretim sonrası profesyonel editörler tarafından denetlenip en iyi haliyle onaylanması süreçleri mükemmel sonuca ulaşma yolunda size büyük avantaj ve kolaylıklar sunar.

Editör denetimi dışında;
Özgünlük kontrolü ve denetimi
Yazar eşleştirme teknolojisi 
WordPress entegrasyonu,
Lisanslı görsel ve video teknolojilerimizden yararlanmak ve daha fazla bilgi almak için icerikbulutu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat