İçerik Bulutu Yazar Eşleştirme Teknolojisi

İçerik Bulutu Yazar Eşleştirme Teknolojisi

Kaliteli ve özgün içeriğe ulaşmanın en etkin yolu, şüphesiz içeriklerin profesyonel ve uzman yazarlar tarafından üretilmesidir. Türkiye’nin ilk bulut tabanlı akıllı içerik üretim servisi icerikbulutu.com’un marka, kobi ve ajanlara sağladığı da tam anlamıyla budur. 45 ayrı kategoride 1500’ü aşan uzman yazar ekosistemiyle İçerik Bulutu, içerik taleplerinizin işlerinde ehli içerik yazarları tarafından üretilmesini sağlar. Sunduğu benzersiz “yazar eşleştirme teknolojisi” sayesinde, “doğru” içeriği “doğru” içerik yazarıyla eşleştirerek içerik üretim sürecini deneyim ve uzmanlık ile buluşturur.

karel (1)

Yazar Eşleştirme Teknolojisi Nedir?

Yazar eşleştirme teknolojisi, on binlerce başvuru arasından davetiye usulü ile uzmanlık, eğitim ve içerik üretim geçmişine göre seçilen uzman freelance içerik üreticilerini taleplerin içeriğine göre uzmanlık alanlarına uygun olanlarla eşleştiren İçerik Bulutu teknolojisine verdiğimiz addır.

Kısacası, içerik üretimini şansa bırakmayan, başarısızlık riskini minimuma indirgeyen ve müşterilerinin en etkin içeriğe ulaşmasını sağlayan akıllı bir eşleştirme sürecidir.

Eşleştirme Süreci Nasıl Gerçekleşir?

İçerik Bulutu’nun freelance ekosistemine kabul edilen uzman içerik yazarları sisteme girdikleri ve ilk içeriklerini üretmeye başladıkları andan itibaren profesyonel editörlerimiz tarafından denetlenmeye başlarlar. Editör notlarıyla profilleri ve uzmanlık kategorileri daha da belirginleşen uzman yazarlar, içerik ürettikleri alana göre etiketlenirler. Bu etiketler sistem üzerinde yazarlarımızın uzmanlık alanlarına göre kümelenmesini sağlamaktadır.

Yazar atama işlemi sırasında, içerik talebini oluşturan yayıncılarımızın seçtikleri içerik talebi konusu ve kategorisi ile eşleşen yazar etiketleri, sistemin ilgili yazarlara atama yapmasına olanak sağlar.

Böylelikle istisnasız her içerik talebi, “doğru” ve “uygun” uzman içerik yazarları tarafından üretilmek üzere eşleşir.

atlas2

Yazar Eşleştirme Teknolojisinin Avantajları Nelerdir?

İçerik Bulutu’nun sağladığı yazar eşleştirme teknolojisi, talep ettiğiniz her içeriğin kategorisi ve başlığı ne olursa olsun, o kategori ve başlıkta uzman olan içerik yazarları tarafından üretilmesine olanak sağlar.
En büyük ajansların yazar kadroları bile belli uzmanlık alanlarını karşılamada yeterli olamamaktadır. Her biri alanında uzman 1500’ü aşan yazar ekosistemiyle sistemimiz; hukuktan, sağlık ve mimariye, oyun dünyasından bahçe dekorasyonuna kadar her alanda uzman ellerden çıkan içerikler elde etmenizi sağlar. Bu açıdan İçerik Bulutu’nun yazar eşleştirme teknolojisi, marka ve kobilere olduğu kadar, aldıkları işlerin “uzmanlık” boyutunu aşamayan ajanslara da büyük kolaylık sağlamaktadır.
İçerik Bulutu’nun yazar eşleştirme teknolojisi sayesinde içerik talepleriniz her alanda yazan metin yazarları ile değil, kategorinize uygun içerikler üreten, alanında uzman içerik yazarları ile buluşmaktadır.
İçerik Bulutu teknolojileri sayesinde kaliteli ve özgün içerik sağlamak artık çok daha kolay. Yazar eşleştirme teknolojisi dışında;

-Özgünlük kontrolü ve denetimi,
-SEO uyumlu akıllı üretim ekranları,
-Editör denetimi,
WordPress entegrasyonu
-Lisanslı görsel ve video teknolojilerimizden yararlanmak ve daha fazla bilgi almak için icerikbulutu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

monster (1)

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat