Sosyal Köprü Ürünümüzle Tanışın!

Sosyal Köprü Ürünümüzle Tanışın!

Müşterilerimizden, iş ortaklarımızdan, Müşteri Merkezi kullanan ajanslardan, sayıları binleri aşan içerik üreticilerimizden, deneyimli editörlerimizden her gün sayısız şey öğreniyoruz. Biz öğrenmeyi, öğrendiğini ‘çözüme’ dönüştürmeyi seven bir ekibiz. Çözümlerimizin her gün binlerce kişi, kurum, ajans tarafından kullandığını bilmek ise en büyük mutluluğumuz.

Öğrendiklerimiz hikayemizin önemli parçaları için bize ilham verirken, bu ilhamla İçerik Bulutu’nu her geçen gün geliştirmeye devam ediyoruz. Daha önce  geliştirdiğimiz API, WordPress Eklentisi, T-Soft entegrasyonu, Oyunlaştırma, FVY, TOPİKO, MOBİL ve bunun gibi daha onlarca ürünümüze bir süredir adına Sosyal Köprü dediğimiz bir ürünümüzü daha ekledik. 

Bugün Sosyal Köprü’yü size tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz!

Sosyal Köprü’yü Neden Yaptık?

Markalar için farklı kategorilerde binlerce profesyonel içerik üretiyoruz. Örneğin sağlık-medikal markalarımız için uzman hekimlerin, mobilya-dekorasyon kategorisinde iç mimarların, sağlıklı yaşam kategorisinde diyetisyenlerin ve yeme-içme kategorisinde gastronomların içerik ürettiğini biliyor musunuz? 

Önemli markaların Twitter ve Facebook içeriklerini icerikbulutu.comdan talep ettiğinden daha önce bahsetmiştik.

Tamam, ama içerik üretmek tek başına yeterli mi? Bizce değil.  

Evet ‘İçerik kraldır.’ ama içerik üretimi, içerik pazarlaması yolcuğunun sadece bir aşaması. Bu yolculukta fikrin üretiminden raporlamasına kadar olan süreçte onlarca aşama var. İşte Sosyal Köprü tam bu noktada içeriğin planlanması ve dağıtılmasıyla ilgili yeni ve ücretsiz bir çözüm.

Sosyal Köprü, markaların içerik pazarlaması sürecinde ‘kesintisiz bir akışla’ hizmet alması için planlandı.

Dilerseniz kendi kategorisinde bir ilk olan yeni ürünümüzün detaylarından biraz bahsedelim. 🙂

Sosyal Köprü: Markanızın  Akıllı Sosyal Medya Uzmanı

İçerik Bulutu olarak sadece içerik üretmiyoruz. Uzun süredir içeriğin dağıtılması, planlanması ve raporlanması gibi konularla ilgili de çalışıyoruz. 

İçerik Bulutu’nun içerik pazarlaması platformu olması yönündeki önemli çalışmalarımızdan biri olan Sosyal Köprü ile içerik pazarlaması süreçlerinizde en az içerik üretmek kadar önemli olan dağıtım ve planlama işinizi kolaylaştırmak en önemli amaçlarımızdan biri.

Sosyal Köprü ile Neler Yapabilirsiniz?

– icerikbulutu.com‘dan talep ettiğiniz ‘sosyal medya uzmanları’ ve ‘içerik üreticileri’ tarafından sizin için üretilen Twitter ve Facebook içeriklerini sadece birkaç işlemle icerikbulutu.com üzerinde takvimlendirebilir, planlayabilir ve içeriklerinizin sizin belirlediğiniz tarihlerde otomatik olarak hesaplarınızdan paylaşılmasını sağlayabilirsiniz.

– icerikbulutu.com‘dan Twitter ve Facebook içeriği talep etmeseniz de ücretsiz bir yayıncı hesabı oluşturarak tüm bu özelliklerden ücretsiz faydalanabilir, otomatikleştirdiğiniz içerik süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz.

– Tek bir arayüzden birden fazla sosyal medya hesabınızı icerikbulutu.com yayıncı hesabınızla entegre edebilir ve birden fazla hesap için planlama ve otomatik zamanlama yapabilirsiniz.

– Sosyal Köprü’nün akıllı içerik takvimi ile tüm sosyal medya içerik takviminizi görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Sosyal Köprü’ye bir sosyal ağ eklemek için;

1- Yayıncı arayüzünüzün sağ üst kısmında bulunan Sosyal Köprü butonuna tıklayın.

Sosyal Köprü Ürünümüzle Tanışın!

2- Açılan ekrandan sosyal medya hesaplarınızın adını girin ve Hesap Ekle’ye tıklayın. Ve hesaplarınızı bağlayın.

Sosyal Köprü Ürünümüzle Tanışın!

Yeni İleti Göndermek/Zamanlamak İçin;

1- Takviminizin sağ üst köşesinde yer alan Yeni İleti Gönder/Zamanla butonuna basın.

Sosyal Köprü Ürünümüzle Tanışın!

2- İçeriğinizi göndereceğiniz platformu seçin.

Sosyal Köprü Ürünümüzle Tanışın!

3- Gönderi metninizi ve görselinizi girdikten sonra, hemen gönderebilir ya da belirli bir zamanda gönder seçeneğini seçebilirsiniz. Ayrıca gönderinizi taslak olarak da kaydedebilirsiniz.

Sosyal Köprü Ürünümüzle Tanışın!

İyi bir servis deneyimi sağlama düşüncemizin ürünü olan Sosyal Köprü ile bir yayıncı hesabı açıp kendi hazırladığınız sosyal medya içeriklerinizi ya da icerikbulutu.com dan talep ettiğiniz içerikleri zamanlayarak paylaşabilirsiniz.

İçerik Bulutu sosyal medya içeriği üretimi hizmeti hakkında buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hala İçerik Bulutu yayıncısı değilseniz hemen kaydolun ve içerik ihtiyaçlarınız için en iyi çözümlere ulaşın! İçerik hizmeti veren bir ajans olmak için de buraya tıklayarak Müşteri Merkezi davetiyesi talep edin.

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat