Lisanslı Görsel Teknolojimizle Tanışın!

Lisanslı Görsel Teknolojimizle Tanışın!

İçeriklerinize uygun lisanslı görsel bulmak için ne kadar zaman harcıyorsunuz? Ya da bulduğunuz görsellerin kaliteli, içeriğin konusuna ve akışına birebir uygun olduğunu düşünüyor musunuz? Cevabınız ne olursa olsun artık bir önemi yok! Çünkü, hem içeriği yazan kişinin gözünden en doğru seçimin yapılmasını sağlayacak hem de zamandan tasarruf etmenize yardımcı olacak yepyeni bir güncelleme gerçekleştirdik!

Bundan sonra talep oluştururken görsel ihtiyacınızı da belirtebileceğiniz bir alanınız olacak!

Nasıl Bir Görsele İhtiyacınız Var?

İçerik Bulutu Görsel Fiyatları

İçeriğin yanı sıra görsel de sipariş etmek isteyen yayıncılarımıza iki farklı seçenek sunuyoruz:

1-Yazar İçerik Bulutu Lisanslı Fotoğraf Deposundan İndirsin

Lisanslı ve kaliteli içerikler için İçerik Bulutu Fotoğraf Deposu’nu tercih edebilirsiniz. İçerik Bulutu Fotoğraf Deposu, yazarımızın yüz binlerce lisanslı görsele kolayca ulaşmasını sağlayacak. Bu seçeneği tercih ettiğiniz takdirde sizin için seçilen tüm fotoğraflar tamamen size ait olacak.

2-Yazar Diğer Sitelerden Link Versin

Sürekli olarak çalıştığınız herhangi bir görsel deposu varsa ancak içeriğe uygun görselleri aramakla vakit kaybetmemek istiyorsanız “Yazar Diğer Sitelerden Link Versin” seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Daha sonra açıklamanızda görsel deposunun adresini vererek yazarımızın bu siteden görsel bulmasını sağlayabilirsiniz.
Herhangi bir siteden, lisanssız olarak görsel talep eden yayıncılarımız da yine ikinci seçeneği işaretleyerek lisanssız ancak kaliteli ve içeriklerine uygun görseller ile içeriklerini zenginleştirebilir.

İçerik Bulutu Lisanslı Görsel Deposu ile Tanışın!

İçerik Bulutu Lisanslı Görsel Deposu bünyesinde farklı kategorilerde yüz binlerce lisanslı görsel barındıran, çok pratik bir İçerik Bulutu teknolojisidir. Fotoğraf depomuzdan satın alacağınız görseller, tamamen size ait olacaktır. Bu fotoğrafları daha sonra yayıncı ekranınızda bulunacak görsel geçmişi alanından inceleyebilir, tekrar tekrar inceleyebilir ya da indirebilirsiniz.

“Yazar Diğer Sitelerden Link Versin” seçeneğini işaretletmek yerine en kaliteli fotoğrafların yer aldığı akıllı teknolojimizi tercih eden yayıncılarımız hem zamandan tasarruf eder, hem de içeriklerine eklenen tüm görselleri tek bir alandan kolayca yönetebilir.

En Afili Görseller Yazarlarımıza Emanet

Peki, yazarımız bu görselleri nasıl buluyor detaylıca öğrenmek ister misiniz? Öyleyse maddelerle, kısaca anlatalım:

İçeriklerinde lisanslı görsel bulunmasını isteyen yayıncılarımız tek tuşla görsel ​ talep ediyor.

İçerik Bulutu Görsel Deposu’ndan lisanslı görsel istediğiniz taleplerinizi algılayan akıllı sistemimiz, yazar ekranına küçük bir buton ekliyor.

Yazarımız bu butona tıklayarak gerekli aramayı yapıyor, uygun görseli kolayca buluyor ve metne hemen yerleştiriyor.

​Eğer siz, icerikbulutu.com görselleri harici bir görsel istemişseniz süreç eskisi gibi devam ediyor. Talep açıklamasında belirttiğiniz siteden görsel bulunup linki içerik içerisinde paylaşılıyor.

İçeriklerinizin okunma sayısını arttıracak, en uygun görselleri satın almak için teknolojimizden yararlanmayı sakın unutmayın! Tek yapmanız gereken tek tuşla seçiminizi yapmak! Gerisini sizin için hazırlıyor olacağız!

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat