Yanıtınız Hazır: İçerik Bulutu Yardım Merkezi!

Yanıtınız Hazır: İçerik Bulutu Yardım Merkezi!

İçerik Bulutu Akıllı Yardım Merkezi ile Artık Sorularınız Çok Hızlı Yanıtlanıyor.

İlk talep açılıp, ilk içerik üretildiğinden beri on binlerce içerik üretildi. 24 aydan bugüne kadar aramıza yüzlerce marka ve bu markalara içerik üreten binlerce içerik profesyoneli katıldı. Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Bu yolculukta en büyük amaçlarımızdan birisi ‘’işinizi kolaylaştırmak’’ ve  ekosistemimizin iki önemli paydaşı ‘’ Yazar ’’ ,‘’ Yayıncı ”  ve ‘Ajanslara’ hızlı ve etkili şekilde hizmet verebilmek.

Bu bakış açısıyla geçen hafta önemli bir güncellemeyi daha yayına aldık. ‘’ İçerik Bulutu Yardım Merkezi’’

Ekran Resmi 2016-10-14 14.17.33

Akıllı yardım merkezi ne işimize yarayacak diyenlere aşağıda kısaca özetledik.

İyi Okumalar!

Tüm Sorularının Yanıtları Burada!

Yukarıda da belirttiğimiz gibi aslında yardım sayfalarımızla tüm sorularınıza ve sorunlarınıza hızlı çözümler üretmeye çalışıyoruz. Ancak yardım sayfasını incelediğinizde aklınıza takılan soruları ya da anlık sorunlarınızı en sağlıklı şekilde iletmeniz için mesajlar bölümünde sizi yepyeni bir arayüz ile karşılıyoruz!

Yardım Merkezi, her bir sorunuz için bir destek talebi oluşturmanıza imkan tanıyor. Bu destek taleplerini, sorularınızı bize ileten küçük biletler olarak da görebilirsiniz. Her bir bilet, aklınıza takılan ayrı bir sorunun yanıtlarını size iletecek. Eğer sorunuz tek bir yanıt ile cevaplanıyorsa talebiniz kapanacak ve “Destek Taleplerim” arşivinize gidecek. Sorunuzu çözmek için sizden bilgi almamız gerekiyorsa da talebiniz üzerinden mesajlaşmaya devam edeceğiz. Ta ki sorunuz yanıtlanıp aradığınız cevabı bulana kadar! 🙂

Ama Önce…

Soru ve sorunlarınıza en hızlı şekilde çözmek için Yardım

Merkezi’nin haricinde bir de Yardım Merkezimiz var. İçerik Bulutu Yardım Merkezi; yazar, yayıncı ve editörlerimizin akıllı ekranları ve sistem işleyişi hakkında pek çok bilgi edinmesine yardımcı oluyor.

Sıkça sorulan soruları derlediğimiz bu bölümde destek talebinde bulunacağınız konunun yanıtını bulmanız kuvvetle muhtemel!

Ben soru aramakla uğraşamam! diyenlere de bir çözümümüz var.  Arama çubuğu kullan, saniyeler içerisinde sorularının cevapları listelensin.

Haydi Bir Destek Talebi Oluşturalım!

Şimdi kısaca bir Destek Talebi oluşturmaya ne dersiniz?

Öncelikle “Konu” alanına bize sorunuzun ne olduğunu açıkça belirtecek bir şeyler yazarak başlayın. “İçerik Oluşturma Sorunu” gibi. Ardından sorunuzu tanımlayın yani bize bu konuyu detaylıca anlatın. Dilerseniz en altta bulunan “Dosya Ekle” seçeneğiyle sorunuzu açıklayacak doneleri de bize iletebilirsiniz.

Tüm bu işlemlerin ardından “Gönder” butonuna basmanız yeterli. Sorunuz mesai saatleri içerisinde en kısa zamanda yanıtlanacak!

Ekran Resmi 2016-10-14 14.40.25

Yardım Merkezi ile Her Şey Çok Daha Kolay!

Peki, akıllı ekranlarımızı daha da pratik getiren güncelleştirmelerimiz arasında yer alan Destek Merkezi’nin avantajlarını merak ediyor musunuz? Öyleyse, her şeyi madde madde kısaca özetleyelim.

-Tüm sorularınız tek bir sayfada toplanacak ve arşivlenecek. Destek Taleplerim sekmesi ile daha önce oluşturduğunuz destek taleplerinizi konu ve tarihlerini de dikkate alarak yeniden görüntüleyebileceksiniz.

-Her bir destek talebiniz yani biletiniz için maksimum 4 mb boyutunda bir dosya ekleyebileceksiniz. Böylece sorunuzu ekran görüntüleri, farklı görseller ya da belgeler ile daha açık hale getirebilirsiniz.

-Yazar, yayıncı ve editörlerimiz anlık sorularına dahi hızlıca yanıt alabilecek. İstatistikler şimdiden ne kadar hızlı olduğumuzu kanıtlıyor. 🙂

Aradığınız tüm soruların yanıtlarını bulabileceğiniz İçerik Bulutu Destek Merkezi ile hemen tanışmak için akıllı ekranınızı ziyaret edin. Merak ettiğiniz soruların yanıtına en kısa sürede ulaşın!

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat