Aksiyonu Bol, Hız Kesmeyen Bir Başarı Hikayesi: Monster Notebook

Aksiyonu Bol, Hız Kesmeyen Bir Başarı Hikayesi: Monster Notebook

Sizi asla yarı yolda bırakmayacak, güçlü ve hızlı oyun bilgisayarları, iş istasyonları üreten Monster Notebook, İçerik Bulutu ile yaklaşık 2 yıldır gerçekleştirdiği iş birliği ile başarılı ve hedef kitlesi tarafından ilgiyle karşılanan içerik projelerine imza attı.

Hedef kitlesinin gönlünü fethetmesine yol açan içeriklerin yer aldığı projede, en büyük etken elbette ki bu içeriklerin; oyun dünyasının tam da içinde yer alan, sektöre A’dan Z’ye hakim olan ve bilgisayar oyunlarına özel bir ilgisi bulunan İçerik Bulutu Guru yazarları tarafından üretilmesiydi. Yıllardır ulusal ve uluslararası dergilerde yazan, teknoloji ve oyun dünyası konulu PR çalışmalarına; basın bültenleri, içerikler üreten Guru oyun ve teknoloji yazarlarının bu deneyimleri, Monster içeriklerinin en doğal ve yaratıcı hale gelmesini sağladı.

Monster Notebook blogu kısa zamanda oyunlar hakkında hiç bilinmeyen tüyoların yer aldığı; incelemeler, teknoloji haberleri ile oyunculara en faydalı bilgilerin sunulduğu bir kaynak olarak gösterilmeye başlandı. Doğru yazar, doğru içerik eşleşmesinin ne kadar önemli olduğunu Monster Notebook’un başarı hikayesinde açıkça görebilirsiniz.

monster-notebook-sempeak

Markadan Ajansa, Ajanstan İçerik Bulutu’na!

Monster Notebook’un başarı hikayesinde bir diğer etken ise sağlıklı ve doğru iletişim. Türkiye’nin önde gelen SEM ve SEO ajansları arasında yer alan Sempeak, markası Monster Notebook ile kurduğu başarılı iletişimini, İçerik Bulutu’na sunduğu doğru ve açık brief’leri ile kanıtladı. Müşteri Merkezi kullanan partner ajanslarımızın uygun işleyiş ve yönlendirmeler ile markalarını başarıya nasıl ulaştırabileceklerini de böylece göstermiş oldu.

monster-notebook-icerik-bulutu

Bir de Onlardan Dinleyin!

Bu başarı hikayesini bir de onlardan dinleyin istedik ve Monster Notebook’un Kadıköy’deki mağazasında, Ozan Alp ve Kayra Keri Küpçü ile oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Aşağıda yer alan videoyu izleyerek markanın başarı hikayesini dinleyebilirsiniz.
Türkiye’nin en hızlı ve maceraperest canavarıyla yepyeni projelere imza etmeye devam edeceğiz.

Takipte kalın!

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat