Bir dakikada içerik talep et. Tüm süreci online yönet!

Bir dakikada içerik talep et. Tüm süreci online yönet!

İçerik üretmenin zorluklarını en iyi biz biliriz! Bu zorlukları ortadan kaldırmak için sizin için her şeyi düşündük ve İçerik Bulutu akıllı yayıncı ekranlarını tasarladık. Bir dakikada içerik talep et. Tüm süreci online yönet!

İçerik Bulutu; kobi, marka, e-ticaret girişimleri ya da ajansların içerik üretimi süreci boyunca çözmesi gereken tüm sorunları ve ihtiyaçları bir arada sunarak iş yükünüzü azaltır. Karmaşık ve uzmanlık gerektiren -SEO, özgünlük denetimi, editör denetimi, uzmanlık gerektiren konular- yönetim sürecini sadece tek bir aşamaya indirir ve size sadece içeriğinizin istediğiniz özelliklere sahip olup olmadığını denetlemek kalır.

Evinizden, ofisinizden hatta internet bağlantısının bulunduğu güzel manzaralı bir kafe ya da restorandan dahi içerik talep edip süreci yönetebileceğiniz akıllı yayıncı ekranlarımız ile her şey çok kolay!

Videomuzu izleyerek dakikalar içerisinde talep oluşturmanın ne kadar kolay olduğunu görebilir, hemen yeni bir yayıncı hesabı oluşturarak içerik üretme süreçlerinde İçerik Bulutu’nu kullanan diğer markalar gibi siz de kendi başarı hikayenizi yazabilirsiniz.

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat