En İyilere Ulaştıran Grafikler: İçerik Bulutu Performans Analizi

En İyilere Ulaştıran Grafikler: İçerik Bulutu Performans Analizi

Binlerce yazardan oluşan freelance bir yazar ekosistemini yönetmek bizim için en meşakkatli ama en önemli işlerden biri. İş birliği yaptığımız marka, ajans ve kobilerin; kaliteli, özgün ve kusursuz içeriklere sahip olmasını sağlarken bir yandan da bu içerikleri en iyi şekilde üretmeye devam etmek için İçerik Bulutu yazar ağına sürekli olarak farklı alanlarda uzmanlaşmış, profesyonel yazarlar ekliyoruz. Peki, bu yazarların başarı grafiklerini nasıl takip ediyoruz?

Üretim ve Denetime Bağlı Yazar Kontrolleri

İçerik Bulutu freelance ekosisteminde yer alan tüm yazarlar, üretim sürecinde hem Topluluk Yönetimi ekibimiz hem de editörlerimizin değerlendirmeleri ve incelemelerinden geçerek değerlendirilir. Bu değerlendirmeler uzmanlıktan aktifliğe, üretim yapılan ürün türünden ortalama editör notlarına kadar pek çok metrik üzerinden yapılır ve böylece yazarlar birbirlerinden ayrılır.

Aktif olmayan, editör ya da yayıncı tarafından onay almayan yazarlar sistem tarafından devre dışı bırakılır. Böylece sadece sürekli ve kaliteli üretim yapan yazarlarımız İçerik Bulutu ile çalışmaya ve onlarca markaya içerik üretmeye devam edebilir.

Yazar Denetim Sürecinde Yepyeni Bir Adım

Çok düzenli ilerleyen ve verimlilik sağlayan bu süreci anlık olarak takip ederken bir süre sonra yepyeni bir fikir ortaya çıktı: Performans Analizi.

Profesyonel ve disiplinli içerik üreticilerinin kendi başarı grafiklerini anlık olarak kontrol edebilecekleri, birçok metriği toplu halde görüp motive olmaları için yazar ekranlarında kullanışlı bir alan yaratmak isteğimiz bu analiz ile hayata geçti.

Biliyoruz ki pek çok profesyonel yazar kendi başarılarını ve durumunu takip etmek, hep daha iyi olmak ister. Kazançlarını, üstlendiği işleri, üretim seyrini takip eder ve kendini durmadan geliştirmeye devam eder.

Performans analizi de işte tam bu noktada hedeflerini en yüksekte tutan yazarların en büyük bilgi kaynağı olacak. Biz de sizin için en iyi performansı yakalamak için hedefleri yüksek bu profesyonellerle çalışmaya devam edeceğiz.

İçerik Bulutu Akıllı Sisteminin Gücüne Güç Katan Uygulama

Performans analizi sayfasını tasarlamaktaki en büyük hedeflerimizden birisi de içerik üreten profesyoneller ile içerik talep eden yayıncılar arasındaki en iyi performansı sağlayacak köprüyü veriler ışığında belirlemek.

Bildiğiniz üzere bir içerik talebi oluşturduğunuzda talebin kategorisini de seçiyorsunuz. İçerik Bulutu akıllı sistemi ve performans analizi gibi prosesler birlikte çalışarak sizin seçiminize en uygun içerik üreticilerini buluyor. Bu eşleştirme sadece içerik kategorisini belirlerken değil içerik üretme ve sonraki süreç ve taleplerde de size yardımcı oluyor.
Öğrenen, akıllı ve fayda üreten performans analizi mekanizması, sadece içerik üreticilerini değil marka ve ajanslarında işlerini kolaylaştırıyor.

Teknolojilerimizin sağladığı anlık verilerin desteği ile sizler için çözüm üretmeye devam edeceğiz.

İlkler arasında yer alacak bir sonraki geliştirmemiz için takipte kalın!

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat