Hayatınızdaki Freelancer için Hediye Önerileri

Hayatınızdaki Freelancer için Hediye Önerileri

Sevgililer Günü kapıda. Hayatınızdaki insan freelance çalışıyorsa ya da pandemi dönemini evden çalışarak geçiriyorsa bu 14 Şubat’ta onu mutlu edecek bu günleri evde daha keyifli geçirmesine vesile olacak bir hediyeyle hedefi 12’den vurabilirsiniz. İşte, freelance ve evden çalışanlara özel 14 Şubat hediye önerileri…

Çevrimiçi Eğitimler

Pandemiyle birlikte online eğitimlere rağbet bir hayli arttı. Mart 2020’den bu yana evde geçirilen günler freelancer ve evden çalışanların kendilerine yatırım yapmalarını kolaylaştırdı. İster iş yaşamında ister kişisel yaşamda ufku açıcı ve deneyim ve kazanımlar edinmeye yardımcı eğitimler kişisel yatırıma destek oldu. Dünyaca ünlü ve başarılı üniversiteler dahi online eğitimler açıp sertifika programları hazırladı. Siz de kişisel ilgi alanları çerçevesinde hayatınızdaki freelancera Coursera, Linkedin Learning, Udacity, Udemy gibi platformlar aracılığıyla online eğitimler hediye edebilirsiniz.

Ajanda 

Freelance çalışma hayatında başarıyı getiren en önemli faktörlerden biri zaman yönetimi. Çünkü ofis çalışanlarına göre özgür olsalar da freelancer’ların da zamanında teslim edilmesi gereken işlerle, toplantılarla dolu bir takvimleri var. Bu yüzden günlerini planlamalarına yardımcı olabilecek, modern tasarımlı bir ajanda hediye edebilirsiniz. Dilerseniz ajada yanında hediye edebileceğiniz ajanda stickerları ile ajandasını daha eğlenceli bir hale getirmesini sağlayabilirsiniz.

Proje Yönetim Araçları

Asana, Jira, Trello gibi iş takibini online olarak yapabilecekleri proje yönetim araçları premium üyeliği evden ya da freelance çalışanların işlerini her ortamda bilgisayar başından takip etmelerini kolaylaştırabilir. İş ve zaman yönetimini rahatlıkla yapmasını sağlayan bu araçlar ile evden çalışılan günleri planlı ve programlı geçirmesine yardımcı olabilirsiniz.

Kahveye Dair Her Şey

Kahve pek çok çalışan için yakıt niteliğinde bir içecek, olmazsa olmaz. Sabah kahvelerini uzun süre sıcak tutan paslanmaz çelik bir termos, Aeropress, Chemex, French Press gibi kahve demleme aparatları, yüksek kaliteli taze kahve çekirdekleri… Kahveye dair akla gelen her şey freelance veya evden çalışanlar için ideal birer hediye statüsünde.

Kablosuz Hoparlör veya Kablosuz Kulaklık

Pandemisiz günlerde yaşıyor olsaydık başlığımız sadece kablosuz kulaklık olabilirdi. Ancak ortak çalışma ve dinlenme alanlarını kullanamadığımız şu günlerde evde keyifli bir müzik açıp çalışabilmek mümkün. Bu yüzden ses kalitesi yüksek bir kablosuz hoparlör hediye ederek freelancerın evinde hafif bir müzikle keyifle çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Ancak ev ortamı gürültü ise bu durum işe odaklanmayı zorlaştıran bir faktöre dönüşebilir. Böyle durumlar için en iyi çözüm gürültü engelleyici bir kulaklık kullanmak. Kablosuz, tercihen harici mikrofonlu, USB’den şarj edilebilen kulaklık modelleri, freelance çalışanlar için ideal. Bir de kulaklığın uzun saatler boyunca kullanılacağını düşünerek ergonomik tasarımlı bir model seçmekte fayda var. 

Taşınabilir Şarj Cihazı

Pandemiden bağımsız evde ya da dışarıda taşınabilir şarj cihazları her ortamda hayat kurtarıcılar arasında yer alıyor. Yüksek mAh kapasiteli ve çoklu şarj özelliğine sahip bir taşınabilir şarj cihazı yani “powerbank” hayatınızdaki freelance ya da evden çalışana alabileceğiniz en kullanışlı hediyelerden biri olabilir.

LED’li Çalışma Lambası

Gece yaşamayı ve çalışmayı seven freelancerlar için LED’li çalışma lambası güzel bir hediye. Göz yorgunluğuyla başa çıkmak için kullanılan ve odaklanmayı kolaylaştıran LED’li çalışma lambalarının akıllı versiyonları da var.

Mavi Işık Gözlüğü

Bilgisayar ekranı karşısında geçirilen saatler freelance ve tüm ofis çalışanlarına göz yorgunluğu, baş ağrısı gibi türlü sorunlar yaşatabiliyor. Ekrandan yayılan mavi ışığı filtreleyen gözlükler ise bu sorunların şiddetini azaltıyor. Mavi ışığı belli oranda filtreleyen, numarasız gözlükler hem şık hem işlevsel bir hediye seçeneği olabilir.

Mutluluk Dolu Kutular

Freelancer ya da evden çalışanların çalışma ortamlarını zevklerine uygun şekilde süslemesi ve ev içerisinde minik bir ofis yaratması pandemiyle birlikte gündeme gelen konulardan biri oldu. Bu vesileyle kutu hediyeleri de bu çalışanlara mutluluk ve motivasyon veren ofis alanlarını düzenlemelerini sağlayan bir hediye alternatifi olarak yükselişe geçti. Siz de bu 14 Şubat’ta hayatınızdaki freelancerın evdeki çalışma alanını düzenlemesine yardımcı olacak hediye kutularını tercih edebilirsiniz.

İçerik Bulutu Akademi

İçerik Bulutu Akademi, dijital pazarlama profesyonellerinin blog içerikleri, e-kitaplar, webinarlar, online eğitimler bulabileceği bir platformdur.

İlk Yorumu Başlat