Kullanıcı hesabı

İçerik Bulutu Çoklu Kullanıcı Seçeneği ile Tüm Ekip Bir Arada

İçerik Bulutu yayıncıları ve Müşteri Merkezi sahibi ajanslar, saniyeler içerisinde taleplerini oluşturuyor, yüzlerce içeriği tek tuşla indiriyor, diledikleri zaman yeni ve eski tüm taleplerine kolayca ulaşıyor.

Peki, artık tüm bu süreçleri tek bir yayıncı ya da Müşteri Merkezi ekranı üzerinden, bütün içerik ekibinin kendi kullanıcı hesaplarıyla yönetebileceğinizi biliyor musunuz? Yepyeni özelliğimizi gelin yakından inceleyelim!

İçerik Bulutu Çoklu Kullanıcı Seçeneği ile Tüm Ekip Bir Arada

Tek Bir Ekran Dilediğiniz Kadar Kullanıcı!

Yayıncı ve Müşteri Merkezi ekranlarınızın sol tarafında yer alan açılır kapanır menüde artık yeni bir sekme daha var: Kullanıcılar. Bu sekme sayesinde içerik projelerini yöneten tüm çalışma arkadaşlarınızı İçerik Bulutu yayıncı hesabınıza dahil edebileceksiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey ilgili sekmeye tıklayıp “Ekle” butonuna tıklamak ve yeni kullanıcı bilgilerini girmek. Sonrasında ekip arkadaşınız bir e-posta aracılığıyla kendi şifresini oluşturup tüm süreçlere dahil olacak. İşte bu kadar kolay! Artık online bir arayüzde birlikte çalışmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

İçerik Bulutu Çoklu Kullanıcı Seçeneği ile Tüm Ekip Bir Arada

Çoklu Kullanıcı ile Gelen Avantajlar

-Özellikle büyük ölçekli taleplerdeki onay ve revizyon süreçlerinde çalışma arkadaşlarınızdan destek isteyebilirsiniz.

-İçerik Bulutu yayıncı ekranlarını tüm ekibin kolayca ulaşacağı bir online depolama alanı olarak kullanabilir, eski ve yeni projelerinize birkaç tıkla ulaşabilirsiniz. Bu kalabalık bir ekiple çalışan ajanslar için birden fazla markanın tüm içerik verilerini tutacağı bir depolama alanı anlamına da geliyor!

-Üretilen içerikleri e-posta ile iletmek yerine ekibinizdeki kişilere birer kullanıcı hesabı oluşturup zaman kazanabilirsiniz.

-Birden fazla markanın içerik projesini yöneten bir ajanssanız her markanın temsilcilerini Müşteri Merkezi hesabınıza dahil edebilir, istedikleri markalar için ihtiyaç duydukları içerik projelerini oluşturmalarını sağlayabilirsiniz.

Tüm içerik ekibinizi İçerik Bulutu deneyiminize ortak etmek için hemen yayıncı ve Müşteri Merkezi ekranınızdaki çoklu kullanıcı özelliğini deneyin.

Hala İçerik Bulutu yayıncısı değilseniz hemen kaydolun ve içerik ihtiyaçlarınız için en iyi çözümlere ulaşın! İçerik hizmeti veren bir ajans olmak için de buraya tıklayarak Müşteri Merkezi davetiyesi talep edin!

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat