İçerik Bulutu Yazarı Olmak İçin 5 Haklı Sebep

İçerik Bulutu Yazarı Olmak İçin 5 Haklı Sebep

Tarihin ilk çağlarından beri iletişim kurmak için ihtiyaç duyduğumuz yazı ve resim, artık markaların en önemli iletişim ve etkileşim alanı. Bu alan son yıllarda daha da çok önem kazandı. Tüketiciler reklamların arasında kaybolurken farkındalık yaratmak isteyen markalar, hedef tüketicileriyle daha yakın ilişki kurmak istiyor.
Bu ilişkiyi daha sürdürülebilir hale getirip uzun yıllar devam ettirmek de sürekli iletişimle mümkün olabiliyor.

Tam da bu ihtiyacın şaha kalktığı dönemde icerikbulutu.com olarak sektörün tam ortasında yerimizi aldık. Markalar için sürekli, kaliteli ve profesyonel içerik üretmenin yanı sıra uzman içerik üreticilerinin de sürekli kazanç elde etmelerini sağladık.

Bu sektörde “iyi” bir içerik yazarı olarak yerini almak istiyorsan üretmeye ve çok çalışmaya hazır olmalısın. Ama en önemlisi bu işi en iyi yapanlarla birlikte yürümelisin.

Türkiye’nin ilk ve tek online içerik servisi olduğumuzu, yerli ve yabancı pek çok marka, ajans ve kobi ile çalıştığımızı biliyor ancak hala “Neden İçerik Bulutu yazarı olmalıyım?” diye soruyorsan bu içerik ile aklındaki soru işaretlerini yok edeceğimizi düşünüyoruz.

1.Hem Türkiye’nin hem de dünyanın en ünlü markaları ile çalışıyoruz.

içerik-bulutu-yazari-3

Web sitelerinin, e-ticaret sitelerinin ve kurumsal bloglarının içeriklerini ürettiğimiz, bize güvenen ve bizimle sürekli olarak çalışmaya devam eden onlarca büyük marka var. Eğer İçerik Bulutu yazarı olursan tüm bu markalara içerik üretecek, onların pek çok içerik projesine tanıklık edecek ve katkıda bulanacaksın. Bu kadar çok ve çeşitli deneyimi başka nerede kazanabilirsin bir düşün bakalım. Düşünürken bir yandan da iş birliği yaptığımız markaları inceleyebilirsin. 🙂

https://www.icerikbulutu.com/referanslar

2.Tek tip kalıba bağlı kalmadan “özel” ve “kaliteli” içerikler üretiyoruz.

içerik-bulutu-yazari

Bize göre içerik yazarı; ürün açıklamasından kategori açıklamasına, blog içeriğinden web sitesi içeriğine, pek çok farklı türde içeriği en iyi şekilde üretebilmeli. İçerik Bulutu yazarları da farklı markalardan gelen talepler üzerine pek çok farklı türde içerik üretiyor. Bu durum, her bir proje ve talep için “markaya özel”, “kaliteli” içerikler üreten yazarların kalemini gün geçtikçe keskinleştiriyor.

Yazarlarımız bir içerikte son günlerde popüler olan bir anahtar kelime aracını öğrenebiliyor. Linke yönlendirme, call to action ya da anahtar kelime kullanımları gibi teknik konularda da halihazırda güncel ve sık kullanılan uygulamalara da şahit oluyor. Özetle, sektörün kalbi aslında yazar ekranlarındaki taleplerde atıyor. Bunca şeyi öğrenebileceğin, sonsuz bir ekosistem içerisinde yer almak isteyeceğini düşünüyoruz.

3. Akıllı yazar ekranlarımız ile online bir ofis imkanı sunuyoruz.

içerik-bulutu-yazari-2

Freelancer içerik yazarları içerik üretirken her şeyin ellerinin altında olduğu bir çalışma alanı isterler. Bunun için de başından beri üretim, revizyon, iletişim ve ödeme gibi işlemleri tek bir alandan gerçekleştirilebileceğin akıllı ekranlarımızı kullanıyoruz. Maille, karışık ve zaman kaybettiren iş uygulamalarıyla uğraşmadan, tek bir alan üzerinden dilediğin işlemi gerçekleştirip internetin olduğu her yerde ofisine uğrayabilecek olmak sana büyük bir özgürlük sunacak. İşlerini dilediğin her yerden takip edebileceksin.
Üstelik bu ekranları sadece yazarlarımız değil yayıncılarımız ve editörlerimiz de kullanıyor. Boşuna Türkiye’nin ilk “online” içerik servisi olduğumuzu söylemiyoruz. 🙂

4.100 kelimesi 1 TL’ye “makale” üretmiyoruz.

Belki biliyorsun, belki hiç haberin yok. Acı ama gerçek; hala 100 kelimesi 1 TL’ye “makale” üreten ya da ürettiren kişiler var. Bu yüzden açık konuşalım; İçerik Bulutu “makale” yazdırmaz, “içerik” üretir. Kelime sayısından ziyade içerik türlerine, içeriğin özelliklerine ve diğer detaylarına göre bir ücretlendirme yapar. Yani ne üretiyorsan, ücretlendirmen de ona göre değişecek. Üstelik seçme şansın olduğu için üretmek istediğin içeriği üreteceksin.

5.Kelimelerin çok uzun mesafeleri kolayca aşabileceğine inanıyoruz.

Ve geldik sonuç kısmına.Ülkenin ve dünyanın farklı yerlerinden, 2500 kadar içerik profesyonelimiz ile içerik üretmeye devam ediyoruz. Yazarlarımızın bir kısmı yola çıktığımızdan beri bizim için zevkle içerik üretiyor. Pek çok kısmı her ay düzenli ödeme alıyor, geçimini icerikbulutu.com üzerinden sağlıyor ya da kendine güzel bir ek gelir imkanı yaratıyor.

Biz kelimelerin gücüne inanıyoruz. Kelimelerin çok uzun mesafeleri aşıp icerikbulutu.com üzerinden kurumsal blogların, e-ticaret sitelerinin, web sitelerinin içeriklerini oluşturmalarını keyifle izliyoruz.

İkamet ettiğin adres ya da içerik ürettiğin mekan hiç önemli değil. İyi içerik üretiyorsan, herhangi bir alanda uzmanlığın varsa ve en büyük hayalin sadece yazarak para kazanmaksa seni de aramıza bekliyoruz.

Ayrıntılı bilgi için yazar sayfamızı incelemeyi sakın unutma!

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat