Senin Yazarın, Senin Kararın! - Favori Yazar Takımın

Senin Yazarın, Senin Kararın! – Favori Yazar Takımın

Kobilerden, büyük markalara kadar kadar her bir yayıncımızın kendine has bir dili, vizyonu ve tarzı olduğunu elbette ki biliyoruz. Aynı zamanda iş birliği yaptığımız ajansların çalıştığı markaların onlarca kategoride içeriğe ihtiyaç duyduklarının da farkındayız. Bu farklılıklar içerik üretiminde zamanla “iyi” ve “kaliteli” yazarın üstünde apayrı bir yazar profili ihtiyacını doğuruyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız yeni güncelleme ise tam da bu yazar arayışını karşılamanıza olanak tanıyor.

Kendi “En İyi” Yazarını Seçmeye Ne Dersin?

2

Açtığınız talebin kategorisine ve özelliklerine uygun atama yapılsa da uzman yazarımızın kalemi marka dilinize uygun olmayabiliyor. Favori Yazar Takımı teknolojisi, tam bu noktada devreye girerek tüm kontrolleri sizin tercihlerinize bırakıyor.

Yeni güncellememiz; içerik kontrollerini yaparken çok beğendiğiniz, gerçekten kusursuz olduğunu düşündüğünüz içerikleri üreten yazarların başka taleplerinizde de içerik üretmesini garanti altına alıyor. Bunun yanı sıra sevmediğiniz, yani markanıza uygun bulmadığınız yazarların ise başka taleplerinizde içerik üretmesini engelliyor.

“En iyi” yazarınızı ya da beğenmediğiniz yazarı ise seçmek çok kolay! İçeriklerinize onay verirken sayfanın en alt kısmında bulunan “Favori Yazarlarıma Ekle” ya da “Yasaklı Listeme Ekle” tıklamanız yeterli.

İçerik Bulutu Akıllı Teknolojisi favorilerinize eklediğiniz yazarları sizin için takımlaştırıyor ve markanıza özel bir ‘Favori Yazar Takımı’ oluşturuyor. Sonraki ilk talebinizde ise talepleriniz öncelikli olarak bu takımlara atanıyor.

3

Unutmadan! Favori yazarlarınız arasına aldığınız ancak daha sonra içeriklerini beğenmemeye başladığınız yazarları “Yasaklı Listeme Ekle” tıklayarak favoriler takımınızdan çıkarabilirsiniz.

Favori ve Yasaklı Yazarları Belirlemenin Avantajları

4

İçerik denetleme aşamasında tek bir tıkla yapabileceğiniz yazar seçiminin avantajlarını sıralamamız gerekirse:

-Giderek büyüteceğin favori yazar takımınla istediğin talepleri sadece seçtiğin yazarların üretmesini sağlayabilirsiniz. Böylece kusursuz ve tam da istediğiniz içeriklere daha rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Marka dilinize uygun olmadığını düşündüğünüz içeriklerin üretimini engelleyebilir, revizyon süreçlerini en aza indirerek zaman tasarrufu yapabilirsiniz.

İçeri üretimi konusunda en iyi ve uzman yazarlarla çalışmanın yanı sıra özel tercihlerde bulunmak sizin elinizde! Güncelleştirmeler ve yepyeni uygulamalar ile akıllı ekranlarımızı geliştirmeye devam ediyor olacağız.

Takipte kalın! 🙂

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat