icerikbulutu.com WordPress Eklentisi

icerikbulutu.com WordPress Eklentisi

Türkiye’nin ilk ve tek akıllı içerik platformu olarak markalar için sürdürülebilir, ölçeklenebilir, faydalı ve tabii özgün içerikler üretiyoruz. Bu amaçla işi hali hazırda içerik üretmek olan, deneyimli, kalemi kuvvetli ve içerik üretme konusunda yetenekli yüzlerce içerik yazarını davetiye usulüyle sistemimize kabul ettik. Bu süreçte içerik yazarlarımız, çözüm ürettiğimiz markalar için 4 miyon kelime içerik ürettiler ve gidişata bakılırsa on milyon çok da uzak bir sayı değil.

İçerik üretmek ve onu yayımlamak bir süreç. Bu süreçte yaşanabilecek zorluklar ve problemler ile ilgili ilk günden beri markalarla empati kuruyor, sürece onların gözüyle bakmaya çalışıyoruz. Amacımız yayıncımız olan markalara zaman ve maliyet kazandırmak. Zaman ve maliyeti ekonomik bir çizgide tutmak ise “teknolojinin” işi.

Tüm bu çalışmalar sonucu ortaya çıkan yeni ürünümüz icerikbulutu.com WordPress Eklentisi, zaman ve maliyet konusunda yayıncılarımıza çok ciddi bir fayda sağlıyor. WordPress için hazırlanılan eklenti, en basit tanımla icerikbulutu.com yayıncılarının satın aldıkları içerikleri otomatik ya da manuel olarak WordPress tabanlı web sitelerine indirmelerine olanak sağlıyor. 

Nasıl Çalışıyor?
Eğer icerikbulutu.com’a üye bir yayıncıysanız (marka yetkilisi) hesabınıza tanımlı bir API KEY’iniz bulunuyor. WordPress markete giderek “İçerik Bulutu” eklentisini bulup indirdikten sonra API anahtarınızı ilgili alana girin ve icerikbulutu.com ile WordPress’inizi birbirine bağlayın. İşte her şey bu kadar basit! 

Özellikleri Neler?

    • ·  İçeriklerinizi ister otomatik olarak (Eklentimiz içeriklerinizi düzeni olarak kontrol eder ve yeni bir içerik varsa web sitenize aktarır)  isterseniz de “Şimdi Aktar” seçeneğini seçerek dilediğiniz anda web sitenizde yayımlayabilirsiniz.
    • ·  WordPress’inize aktarılan içerikleri ister ‘’Yayımlanmış’’ olarak isterseniz ‘’Taslak’’ olarak kaydedebilirsiniz.
    • ·  WordPress’inizin tek kullanıcısı “Admin” olmayabilir. Farklı içerikleri farklı kullanıcılar  girebilir.İcerik Bulutu WordPress API ile içerik yazarını dilediğiniz gibi belirleyebilirsiniz.
    • ·  Çoklu dil desteği
    • ·  İçerikler, icerikbulutu.com’da belirlemiş olduğunuz kategorilere göre WordPress tabanlı web sitenizin ilgili başlığının altında yayımlanır.
  • ·  Eğer blogunuzda ilgili bir kategori tanımı yoksa o içerik için etiket oluşturarak doğru bir başlık altında yayımlanmasını sağlar.

WordPress Eklentisi Markalar için Neden Önemli? 

Cevabı aslında çok kısa ve net: Zaman, operasyon, maliyet. Strateji geliştirme aşamasında işin operasyonunu yürütmek oldukça zaman alan bir süreç. Bu süreci bir ekiple yürütmek ise ekstra maliyet ve kontrol gerektiriyor.

Bu zaman diliminde size büyük bir rahatlık sunan icerikbulutu.com, siz strateji geliştirip işinizle ilgilenirken geri kalan her bir detayı planlıyor. İki aşamalı kontrolden geçmiş, özgün, faydalı, etkin anlatım yeteneğine sahip, SEO uyumlu içerikler sitenize düzenli bir şekilde yayımlanırken siz de içerik pazarlama stratejinizin başarısını kutlayabilirsiniz.

Kutlamalara başlamak için icerikbulutu.com’da yayıncımız olduktan sonra WordPress eklentimizi (https://wordpress.org/plugins/icerik-bulutu/) hemen indirebilirsiniz.

r

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat