icerikbulutu.com’u Nasıl 2000+ E-Ticaret Sitesiyle Entegre Ettik?

icerikbulutu.com’u Nasıl 2000+ E-Ticaret Sitesiyle Entegre Ettik?

icerikbulutu.com’u yayına aldığımız 2014 Ekim tarihinden beri yüzlerce işletmeyle çalışma şansı yakaladık. Bu süreçte en iyi iş ortaklarımız e-ticaret şirketleri oldu. Yeni kurulan e-ticaret şirketlerinden, en büyük e-ticaret markalarına kadar çok farklı büyüklüklerde ve kategorilerde onlarca E-Ticaret şirketine, on binlerce içerik ürettik.

Doğru talebe doğru içeriği üretmek, bu süreci tüm paydaşlar için  sistematik ve sürdürülebilir hale getirmek başlı başına çok büyük bir operasyon. Peki markalar için nihai hedef  içerik üretmek mi?  Tabi ki hayır.  Peki, markaların içerik ürettirmek istemelerindeki asıl iç görü ne ?  Cevabı çok basit; Buradaki asıl iç görü içeriğin sağladığı faydaya sahip olmak.

Biz,  bu iç görüden hareketle markanın içeriği talep etmesini ve ona para ödemesini sağlayan ‘’büyük fikirler’ için çözüm üretiyoruz.

Büyük fikir bazen organik trafik elde etmek, bazen potansiyel müşterilere doğru bilgi vererek dönüşüm oranlarını arttırmak, kimi zamanda büyük bir içerikle pazarlama projesi oluyor .

Tüm bu büyük fikirleri parçalara ayırdığımızda çoğu içerik ihtiyacı bu yol haritasını takip ediyor.

icerik-dongusu (1)

Bu yol haritası bize neyi nasıl yapmamız  gerektiğini anlatan önemli pusulalardan sadece birisi. ( evet kopya çekebilirsiniz. 🙂 ) Önümüzdeki dönemde büyük fikrinizin yol haritasını oluşturan her parça için gerçek çözümler sunan yeni servis ve teknolojiler geliştireceğiz.  Büyük fikirleriniz  için büyük planlarımız var. 🙂

Bu vizyon çerçevesinde 2016’ın ilk çözümünü sunmaktan gurur duyuyoruz 🙂

Sorun: İçerik implemantasyonu (içeriğin üretildiği yerden yayınlanacağı yere aktarılması)

Yüzlerce içerik üretmek bir problem. Peki, üretilen içerikleri  hızlı ve hatasız bir şekilde e-ticaret sitesine aktarmak? Son 1,5 yıldır e-ticaret markalarının en çok cevabını aradığı sorulardan  biri de buydu. Onlar için önemli olan üretilen içeriklerin hızlı ve hatasız şekilde yayınlanacağı yere aktarılmasıydı. Tabi, maliyet ve zaman yükü  yaratmadan.

Çözüm : ‘’ İçerik Bulutu T-Soft Entegrasyonu ‘’

 Ne Yapar?

T-Soft alt yapısını kullanan 2000+ üzerindeki e-ticaret markası için içerik üretimi döngüsünün en önemli ve sıkıntılı süreçlerinden ‘içeriğin yayınlanacağı yere hatasız ve hızlı şekilde aktarılması’ problemine çözüm sunar.

 Nasıl Yapar?

Bir örnekle açıklayalım ;

Erospirlanta.com’un T-Soft alt yapısı kullandığını varsayalım.

Eros Pırlanta potansiyel ziyaretçilerini müşteriye dönüştürmek  ve  SEO performansına katkı sağlaması için  İçerik Bulutu’ndan  1000 adet pırlanta ürün açıklaması içeriği talep eder. Talep sonrası, kendisi için üretilmiş ürün içeriği açıklamalarını icerikbulutu.com akıllı ekranlarından onaylar.

İçerik Bulutu ile T-Soft entegrasyonunu sadece mail ve şifre girerek 30 saniye içerisinde güvenli bir şekilde sağlar. 

icerikbulutu.com’u Nasıl 2000+ E-Ticaret Sitesiyle Entegre Ettik?

Onay ve entegrasyon sonrasında 1000 adet ürün açıklaması için sadece ‘T-Soft’a aktar’ butonuna basarak 1000 ürün açıklamasını saniyeler içerisinde ilgili ürünlerin altına aktarır.

Ekran Resmi 2016-01-23 16.20.32

İşte bu kadar kolay!

Özel Teşekkür;

T-Soft müşterilerine fayda ve katma değer yaratmak için çözüm üreten her şirkete tam destek olan. Ömer Arıkan ve  T-Soft ekibine  çok teşekkür ediyorum. Türkiye standartlarının çok üzerinde bir iş yapıyorlar.

Ahmet.

İlk Yorumu Başlat