İş Veriminizi Artıracak 54 İçerik Pazarlaması Aracı

İş Veriminizi Artıracak 54 İçerik Pazarlaması Aracı

Marka ya da işletmenize büyük fayda sağlayan içerik(le) pazarlama planı yapmanın oldukça zor bir süreç olduğunu kabul etmek gerekiyor. Neyse ki bu zor süreçte imdadımıza çok sayıda İçerik Pazarlaması Aracı yetişiyor ve bu araçlar sayesinde içerikle pazarlama planlamalarımız daha kolay, daha verimli bir hal alıyor.

Express Writers’ın hazırladığı “55 Harika İçerik Pazarlaması Aracı” listesini sizler için derledik. Tüm içerik pazarlamacılarının kullanması gereken birbirinden faydalı araçlar sizlerle:

  buffer

1. Buffer: Buffer; Twitter ve LinkedIn gibi platformlardaki sosyal medya içerik paylaşımınızı programlamak ve paylaşım yapacağınız en iyi zamanı tespit etmek açısından mükemmel bir araç. Buffer sayesinde her gün onlarca sosyal medya profilini aynı anda programlamanız mümkün. Bireysel kullanımlar için “Ücretsiz” (Free) ve “Mükemmel” (Awesome) seçenekleri mevcut. “Ücretsiz” seçimde her bir sosyal medya platformu için sadece bir hesap yönetebiliyor ve aynı anda 10 adet paylaşımı önceden planlayabiliyorsunuz.

“Awesome”, yani “Mükemmel” bireysel kullanımda ise; $10 gibi bir ücret ödüyor, bunun karşılığında bir sosyal platformda 10 adet farklı profili yönetebiliyor ve aynı anda 100 adet gönderiyi önceden planlayabiliyorsunuz. Buffer’ın bireysel kullanımlar dışında takımlar ve ajanslar için de oldukça makul teklifleri bulunuyor.

Küçük işletmeler için oluşturulan “Small” seçeneğini tercih ederseniz, $50 dolar gibi bir ücret ile bir sosyal platform içinde 25 adet farklı sosyal medya hesabını yönetebiliyorsunuz. Aynı anda tam 200 adet paylaşımı önceden programlayabiliyorsunuz.

Ayrıca sadece siz değil, toplamda 5 kişi bu hesapları yönetme hakkına sahip oluyor. Orta büyüklükteki takım ve ajanslar için ise “Medium” hesabı dikkat çekiyor.
Bu teklifi tercih ettiğinizde, $100 gibi bir ücret ile 10 kişilik bir sosyal medya grubu olarak bir platform içinde tam 50 farklı sosyal medya hesabını yönetebiliyorsunuz. Aynı anda 2000 adet gönderiyi önceden planlayabiliyorsunuz. Büyük bir takım yahut ajans iseniz, $250 gibi bir ücreti olan “Large” seçeneğini tercih edebiliyor; bu seçiminiz sayesinde, takımınızdaki 25 farklı kişinin 150 farklı sosyal medya profilini yönetebilmesini ve aynı anda 2000 adet gönderiyi önceden planlayabilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Ayrıca, Buffer topluluğunun her Çarşamba gerçekleştirdiği #bufferchat adlı oldukça sıcak twitter sohbeti aktivitesine de katılabiliyor ve bu sayede topluluğu daha yakından tanıyabiliyorsunuz.

canva
2. Canva: Beynimizin görsel bilgileri metinsel bilgilerden 60,000 kat daha hızlı bir şekilde işlediği bilinen bir gerçek. Peki, o halde neden okuyucularınıza bakmaktan hoşlanacakları bir şeyler vermeyesiniz ki? Birçok pazarlamacı gibi görsel imajlar yaratmak konusunda bilgisiz olabilirsiniz.

Fakat endişelenmeyin; Canva bu sorunu çözmek için hizmetinizde! Bahsi geçen platform, bir tasarım gurusu olmaktan çok uzak olsanız da; dikkat çekici kapak görselleri, el ilanları, öne çıkan görseller ve Facebook profil görselleri yaratmanızı sağlıyor. Ayrıca platformun hizmetinize sunduğu mükemmel “Tasarım Okulu”, görsel oluşturma konusunda harika kaynaklara ulaşmanızı da mümkün kılıyor.
ifttt

3. IFTTT: Açılımı “If This, Then That”, yani “Eğer Böyleyse, Sonra Şöyle” olan IFTTT; etkinliklerinizi hızlı bir şekilde planlamanızı sağlayan, hatırlatmalar yapan, maillerinizi düzenleyen, buluttaki dosyalarınızı senkronize eden ve çalışmaya ayırdığınız saatlerin takibini yapan bir otomasyon aracı. Araç ayrıca; Facebook, Twitter, Instagram, Dropbox gibi uygulamalarınızı da entegre etmenizi sağlayarak daha aerodinamik bir pazarlama deneyimi yaşamınızı sağlıyor.

En iyi otomatikleştirilmiş içerik pazarlaması araçlarından olan IFTTT’yi kullanırken dikkatli olmakta fayda bulunuyor. Çünkü bir gün içinde çok fazla otomasyon kullanmak, kullanıcılarınız tarafından “spam yapan bir marka” olarak algılanmanıza neden olabiliyor.

sprout

4. Sprout Social: Sprout Spocial zamanla yarışan, meşgul içerik pazarlamacılar için geliştirilen, öğrenilmesi ve kullanılması kolay bir yazılım olarak dikkat çekiyor. Sosyal medya profil analizi araçlarından olan Sprout Social, kolay ara yüzü ve verdiği detaylı bilgiler ile hayatınızı oldukça kolaylaştırıyor. Ayrıca platformun Twitter’da sunduğu #SproutChat adlı sohbetleri de Sprout Social topluluğuyla daha iyi kaynaşmanızı ve platformdan maksimum verimi almanızı sağlaması açısından önem taşıyor.

bitly

5. Bitly: Bitly, Twitter gibi karakter sınırlaması olan sosyal medya sitelerinde kullanmak üzere linklerinizi kısaltan ya da infografiklerinizde URL’lerinizi alıntı olarak kullanmanızı sağlayan kullanışlı URL kısaltıcılarından biri olarak öne çıkıyor.

google-we-designer

6. Google Web Designer: Kullanımı oldukça kolay bir banner yapma aracı olan Google Web Designer, istediğiniz her cihaz için banner oluşturmanıza yarıyor.

instagram-ads

7. Instagram Ads (Instagram Reklamları): Instagram hesabınız olmasa da Instagram reklamlarını lehinize kullanmanız mümkün. Yeni müşteri adaylarının dikkatini çekmek ve sitenize doğrudan trafik kazandırmak için uygun olan bu reklamlar, içerik pazarlaması sürecinize büyük katkı sağlayabilmekte. Şayet Instagram’da değilseniz, bu sene bir hesap açmayı düşünebilirsiniz çünkü sosyal ağlarda büyüme açısından Instagram’ın etkisi kim ne derse desin oldukça büyük.

adwords

8. Google AdWords: Google’ın arama motoru reklam platformu olan ve anahtar kelime araştırmasında zirve olarak nitelendirilen Google AdWords; pazarlama kampanyalarında hedeflenecek anahtar kelimelerin tespiti konusunda içerik pazarlamacılarına yıllardır oldukça yardımcı oluyor.

Pazarlamacılar bu platform sayesinde, seçtikleri kelimeler için reklamlarının “ücretli” ve “sponsorlu” sonuçlarda görünmesini sağlayacak şekilde teklif verebiliyorlar. Google AdWords; yerel tekliflerin ölçümünü yapmak, anahtar kelimeleri dinamik bir şekilde kullanmak, dönüştürülmüş tıklamaların takibini yapmak ve farklı aygıtlar için ayrı hedefler koymak için kullanılabiliyor.
sem-rush

9. SEMrush: SEMrush, rakiplerinin hangi anahtar kelimeleri kullandığını pazarlamacılara gösteren oldukça işe yarar bir araç. Bunun yanında platform; yükselişte olan içerikleri tespit etmenizi, sektörün etkin isimlerini bulmanızı ve başlık araştırması yapmanızı da sağlıyor.

SEMrush ayrıca, harika bir topluluğa sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Topluluğun her Çarşamba, Merkezi Standart Zaman (CST) dilimine göre sabah saat 10’da gerçekleşen ve oldukça popüler hale gelen #SEMrushchat adlı sohbetlerine katılabilir, SEMrush ailesini daha yakından tanıyabilirsiniz.
sales-force

10. Salesforce: CRM, yani müşteri ilişkileri yönetimi çözümleri sunan bir platform olan Salesforce; şirketlerin aday müşteri yönetimi ve müşteri dönüşümü gibi iş süreçlerini otomatik hale getiriyor. Salesforce ayrıca, şirketlerin projelerini yönetmesine ve mail kutuları ile takvimleri arasında senkronizasyon sağlamasına da yardımcı oluyor.

skitch

11. Skitch: Resimlerinize eklediğiniz şekiller, çizimler ve işaretler aracılığıyla sosyal medya statüleriniz ve gönderilerinizin mühim noktalarını öne çıkarmanıza yarayan (adresler, telefonlar vb.) Skitch, Evernote ile entegrasyon sağlayan bir uygulama olması ile de dikkat çekiyor.

sidekick

12. Sidekick: Pazarlamacıların HubSpot’u olarak nitelendirebileceğimiz Sidekick; kimlerin, yolladığınız mailleri ne zaman açtığını görmenizi sağlayan bir araç olup içerik pazarlamacıların maillerin takibini yapmasını kolaylaştırıyor.

angel-list

13. AngelList: AngelList pazarlamacıların birçok farklı proje için para yatırmasını ya da projelerden gelir etmesini sağlayan bir Silikon Vadisi yatırım platformu. Projeniz için yatırım bulmanız ve diğer online şirketlerle bağ kurmanız açısından şahane bir araç olan AngelList, dünyadaki startup’lar (ilk evrelerinde olan) için ayrılmış en geniş sermaye havuzunu sizlere sunuyor.

time-doctor

14. Time Doctor: Türkçe anlamı “Zaman Doktoru” olan uygulama; bir takımın çalışmaya ayırdığı süreyi takip eden, bu süreyi yönetmeye yarayan ve içerik pazarlamacıların takım performansını ölçmesini sağlayan oldukça kullanışlı bir araç.

trello

15. Trello: Düzenli çalışmayı seven pazarlamacıların hayalleri Trello ile gerçek oluyor! Trello bir projeyle alakalı tüm Excel dosyalarınızı, post-it notlarınızı, maillerinizi ve evraklarınızı görsel olarak organize etmenizi sağlayan, oldukça işinize yarayabilecek bir uygulama.

google-pagespeed

16. Google PageSpeed Insights: İnternet web sitenizin içeriklerini analiz ederek sitenizin hızını tespit eden ve nasıl daha hızlı hale gelebileceğini öneriler şeklinde sunan Google PageSpeed Insights, sayfanızı optimize etmek ve sektörünüzün rekabet ortamında ayakta kalabilmeniz için harika bir alternatif sunuyor.
mobility-test

17. Google Mobile-Friendly Test (Google Mobil Uyumluluk Testi): Kapsamlı mobil verimlilik testini geçtiğiniz anda, organik arama sonuçlarınızın altında “Mobil Uyumluluk” etiketine sahip olmanızı sağlayan bu test; hem kolay uygulanabilir olması, hem ücretsiz olması hem de daha fazla organik arama sonucu elde etmenize yardımcı olmasıyla öne çıkıyor.
18-uberflip

18. Uberflip: İçerik pazarlamacıları için özel olarak tasarlanan yenilikçi bir yazılım olan Uberflip; sitenizi görüntüleyen kişiye özel, farklı içerikler gösteriyor. Bahsi geçen platform bu sayede, özgün kitleleri belirleme ve bu kitlelere değer taşıyan materyaller sunma konusunda işinizi oldukça kolaylaştırıyor.

19-seoyoast

19. Yoast SEO: Ücretsiz bir WordPress eklentisi olan Yoast SEO, blogları anahtar kelime açısından değerlendirmeye ve bir gönderinin organik SERP’ler açısından gösterdiği performansın ön izlemesini gerçekleştirmeye yarıyor.

20. Publicize for WordPress: WordPress Publicize, blog ve sitenizdeki gönderilerin sosyal medya paylaşımını yaparken zamandan kazanmanızı sağlayan ve bir gönderi paylaştığınızda bu içeriğin seçtiğiniz sosyal medya platformlarında otomatik olarak paylaşılmasını mümkün kılan bir eklenti.
21. Instapage: Açılış sayfası yaratmakta zorlanıyorsanız, bu araç tam da size göre! Kolay şablonlar barındıran bu araç, açılış sayfası oluşturma sürecini adeta bir çocuk oyuncağı haline getiriyor.
22-crazy-egg

22. Crazy Egg: Crazy Egg, kullanıcıların web sitenizde gezinirken nelere tıkladığını, nelerle etkileşim haline geçtiğini görmenizi sağlayan mükemmel bir platform. Crazy Egg ayrıca, insanların neden sitenizi terk ettiğini ve eylem çağrılarınıza nasıl cevap verdiklerini anlamanızı sağlaması açısından da önemli bir platform olarak öne çıkıyor.

unbounce

23. Unbounce: Sayfalarının performansını geliştirmek isteyenler için şahane bir çözüm olan Unbounce, açılış sayfaları için split testing (sitenizde yaptığınız ufak değişikliklereziyaretçilerinizin nasıl tepki verdiğini ölçen bir test) yapmanızı sağlıyor.

23-picreel

24. Picreel: Sitenizi her ziyaret eden kişiyi satışa yöneltemeyebilirsiniz fakat var olan ziyaretçileri müşteriye dönüştürmek için elinizden geleni yapmak oldukça önemli. Picreel; ziyaretçiniz tam siteden çıkacakken ya da sitenizde belli bir süre geçirdikten sonra pop-up teklifler yapıyor ve onlara pop-up anketler sunuyor. Bu sayede; ziyaretçinizin sitede daha fazla kalmasını, sitenizden alışveriş yapmasını ya da en azından mail adresini bırakmasını sağlıyor.
24-w3-total-cache

25. W3 Total Cache: Bir WordPress eklentisi olan W3 Total Cache; sayfanızın mümkün olan en hızlı şekilde yüklenmesine yardımcı oluyor, kullanıcı deneyimini daha iyi hale getiriyor ve daha aerodinamik bir web sitesine sahip olmanızı mümkün kılıyor.

25-mailchimp

26. MailChimp: MailChimp, email kampanyalarınızı yönetmeniz ve otomatik hale getirmenizi sağlayan harika bir araç. Platform sayesinde; email şablonları oluşturabilir, kullanıcı etkileşimini ölçebilir ve mail tanıtımlarınızı önceden planlayabilirsiniz.

26-agora-pulse

27. AgoraPulse: AgoraPulse; Facebook gibi platformlarda oldukça işinize yarayabilecek, anlaşılması ve kullanılması fazlasıyla kolay bir sosyal medya yönetim aracı. AgorePulse sayesinde, sosyal ağlarda tanıtımınızı ve bu tanıtımların raporlamasını çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

27-infusionsoft

28. Infusionsoft: Küçük işletmelerin gereksinimlerini karşılamak için tasarlanan bir CRM hizmeti olan Infusionsoft; müşteri ilişkileri yönetimi, pazarlama, aday müşteri yaratımı, satış süreçlerini ve tüm otomasyon biçimlerini düzenlemenize yardımcı oluyor.
28-postcardly

29. Postcardly: Postcardly, tanıtım stratejisinin bir parçası olarak hala doğrudan posta pazarlamasını kullanan pazarlamacılar için harika bir alternatif sunuyor! Bu yenilikçi platform sayesinde, seçtiğiniz bir görseli yükleyip bu görselin kartpostal şeklinde çıktısını alabiliyorsunuz. Adres listenizdeki maillere toplu posta gönderme özelliğiyle araç; tatil, özel gün kutlamaları ve yeni promosyonlarınızın tanıtımı açısından da oldukça fayda sağlıyor.
29-paperli

30. Paper.li: Tüm sosyal medya çalışmalarınız arasında bir köprü kurmak mı istiyorsunuz? O halde Paper.li tam da ihtiyacınız olan araç! Site bazlı akış yaratmanızı ve bu akışı otomatik olarak bir haber bülteni haline getirmenizi sağlayan platform, ayrıca Twitter’ınızla entegre olarak müşterilerinize otomatik güncellemeler yollamanıza ve bu sayede daha çok potansiyel müşteri çekmenize yardımcı oluyor.

30-youtube

31. YouTube Live Stream (Youtube Canlı Yayın): Canlı yayınlar günümüzde oldukça büyük önem taşıyor ve canlı yayın yapabilen, canlı yayınlarla markasını besleyen şirketler müşterileriyle çok daha verimli bir şekilde etkileşim sağlayabiliyor. Tüm bunları yapmanıza olanak sağlayan YouTube Live Stream, içeriğinizi bir üst seviyeye taşımanıza yardımcı olması açısından kullanmanız gereken araçlardan biri olarak dikkat çekiyor.

31-wordtracker

32. Wordtracker: Oldukça faydalı bir anahtar kelime araştırma aracı olan Wordtracker, dakikalar içinde en çok kullanılan anahtar kelimeleri bulmanızı sağlıyor.

32-buzzsumo

33. BuzzSumo: Express Writers’ın kullanmaktan en keyif aldığı araç olan BuzzSumo; sektörünüzde en çok paylaşılan ve görüntülenen içerikleri tespit etmenize yarıyor. Bu sayede araç; neyin popüler olduğunu, neyin popüler olmadığını görmenize yardımcı oluyor.

33-google-trends

34. Google Trends: Google Trends, diğer pazarlamacıların neler hakkında konuştuklarını ve insanların Google’da neleri arattığını keşfetmenizi sağlıyor.
35. iPhone SPUN: Yalnızca iPhone kullananların yararlanabileceği eşsiz bir uygulama olan SPUN, içerikleri derlemeye ve pazarlamacıların sevdikleri içeriklere ulaşmasını sağlıyor. Bu özellikleriyle uygulama, fikir yaratma sürecini oldukça olumlu etkiliyor.

35-scoop-it

36. Scoop.it: İçerik derleme servisi olan Scoop.it; takipçileriniz arasında görünürlük kazanmanıza yardımcı olacak içerikleri yayınlamanıza, popüler içerikleri keşfetmenize ve bu içerikleri bir araya getirmenize yarıyor.

36-mozbar

37. Moz Toolbar: İçerik pazarlamacıları açısından linking, yani bağlama oldukça önemli bir strateji. Ne yazık ki pek çok site, düşük kalite gösterdiğinden ve yetki açısından zayıf olduğundan, bu sitelere link vermek kendi sitenizin itibarına zarar verebiliyor. Moz Toolbar işte tam da bu sorunu ortadan kaldırmak için imdadınıza yetişiyor! Chrome ve Firefox’a yüklemek üzere tasarlanan bu araç çubuğu; siteden siteye geçiş yaparken önemli SEO ölçülerini görmenizi, özel aramalar yapmanızı, yetki doğrulaması yapmanızı, sosyal metrikleri görüntülemenizi sağlıyor. Tüm bu özellikleri açısından Moz Toolbar, sorumluluk sahibi tüm içerik pazarlamacıların kullanması gereken araçların başında geliyor.
37-commit

38. Commun.it: Bir Twitter yönetim paneli olan Commun.it, gereksiz durum güncelleme yığınlarını ortadan kaldırarak Twitter’daki en önemli içeriklere ve sosyal topluluğunuzdaki en etki sahibi kişilere ulaşmanızı sağlıyor. Bu sayede de zamandan kazanmanıza ve gereksiz bilgi kirliliğinden korunmanıza yardımcı oluyor.

38-hootsuite

39. Hootsuite: Hootsuite, düzinelerce farklı sosyal medya hesabını yönetmek durumunda olan içerik pazarlamacılar için harika bir araç! Sosyal medya yönetimi konusunda ihtiyacınız olan tüm hizmetleri bir arada sunan platform, özellikle 15 – 20 farklı hesabı birden yöneten şirketler için öneriliyor. Bir bilgisayardan tüm hesaplarınızı güncellemek ve hesaplarınızda paylaşacağınız tüm içerikleri önceden planlamak mümkün. Ayrıca Hootsuite’in harika topluluğuna Twitter’dan ulaşabilir ve Doğu Standart Zamanı’na (EST) göre; her Perşembe, saat 15.00’de gerçekleşen #HootChat’lerine katılabilirsiniz.
39-slide-share

40. Slideshare: Önemi yadsınan bir içerik pazarlaması aracı olan Slideshare; dikkatleri sitenize çekmenizi sağlayacak içerikleri yaratmanızı, görsel açıdan ve bilgi açısından kaliteli slide showları sayesinde markanızın görünürlüğünü artırmanızı sağlıyor. Her ne kadar bazen es geçilse de bu platformun yeni müşteri yaratma konusundaki gücünü hafife almamak gerekiyor.

40-facebook-promote

41. Facebook Promoted Posts (Facebook Sponsorlu Gönderiler): İçeriğinizi daha görünür hale getirmek ve Facebook haber kaynağınızdan daha çok faydalanmak için harika bir yol olan Facebook sponsorlu gönderileri, yeni müşterilere ve yeni marka temsilcilerine ulaşmak için kullanabilirsiniz.
41-ınbound-writer

42. Inbound Writer: İlginizi çeken konu başlıklarını takip etmenize ve okuyucularınızı daha iyi anlamanıza yardımcı olan Inbound Writer, kullanımı oldukça basit olan bir içerik optimizasyonu platformu. Araç ayrıca, okuyucularınızın ne tür içerikleri sevdiğini tespit ederek içeriklerinizi hedef kitlenize daha sağlıklı bir şekilde ulaştırmanızı da sağlıyor.
43. Followgen: Followgen; şirketlerin sosyal medyadaki ideal kitlelerini belirlemelerine yardımcı olan, oldukça faydalı bir hedefleme aracı. İçeriğinizin doğru müşteriye ulaşmasını sağlayan Followgen, sosyal medya reklamlarınız ve hedef kitleme belirleme sürecinizi birleştirmeye yarayarak zamandan kazanmanızı mümkün kılıyor.
42-bundlr

44. Bundlr: Bundlr; fotoğraflar, tweetler, videolar ve makaleler içeren tema sayfaları oluşturmanızı sağlayarak daha kapsamlı bir içerik stratejisi yaratmanıza yardımcı oluyor. Pinterest’in “Pin it” tuşu gibi, Bundlr’ın da “Bundle This” eklentisi bulunuyor. Bu eklenti; internet tarayıcınızdan ilgi çekici içerikler çekmenize, derlediğiniz içerikleri kaydetmenize ya da sosyal ağlarda paylaşmanıza yarıyor.

44-evernote

45. Evernote: Şayet hala Evernote kullanmıyorsanız, örgütsel başarının zirvesini henüz tatmadınız demektir. Çok amaçlı bir örgütsel platform olan Evernote; her türlü konuda not tutmanızı, projenizle ilgili önemli detayların ekran görüntüsünü almanızı, editoryal takviminizi düzenlemenizi, tüm içerik fikirlerinizi bir yerde toplamanızı ve çok daha fazlasını sağlaması açısından her profesyonel pazarlamacının muhakkak kullanması gereken bir araç.
45-wunderlist

46. Wunderlist: Bireysel ya da profesyonel “yapılacaklar listelerinizi” oluşturmanızı sağlayan (ister market alışverişi olsun, ister çoklu projeleriniz olsun) güçlü bir liste platformu olan Wunderlist sayesinde, içerik stratejiniz ve editoryal takviminize katkı sağlayacak güçlü listeler oluşturabilirsiniz.
46-mind-note

47. MindNote: Beyin fırtınası seanslarınızı düzenleyip belirli bir programa sokan Mindnote, içerik stratejinizde neyin işe yarayıp neyin yaramadığını görmenizi sağlayan önemli bir araç.
47-meme-generator

48. Meme Generator: Memes, yani Türkçe adıyla Caps’leri artık bilmeyen yok. Her durumda, her olayda karşımıza çıkan birbirinden yaratıcı ve eğlenceli meme’ler, içerik pazarlamanızı çeşitlendirmenize yarayacak en iyi yöntemlerden biri. Harika görseller oluşturmanızı sağlayan Meme Generator sayesinde, internette en çok konuşulan ve paylaşılan meme’leri yaratmanız artık mümkün.

49. Authority Metrics: Yenilikçi bir anahtar kelime aracı olan Authority Metrics, anahtar kelime araştırma sürecini kolaylaştırıyor ve nişiniz için en uygun anahtar kelimeleri belirlemenizi sağlıyor. Authority Metrics ayrıca, size otomatik anahtar kelime rekabet analizleri ve anahtar kelime tespitini kolaylaştıran gelişmiş filtre setleri sunmasıyla da öne çıkıyor.
48-content-marketer

50. ContentMarketer.io: ContentMarketer.io, sektör liderleriyle ve sektörde etkin isimlerle email ve Twitter aracılığıyla iletişim kurmanızı sağlayan bir araç. En son blog içeriğinizi taramanız ya da CSV yüklemeniz durumunda Content Marketer blog gönderinizde ismi geçen kişilerin maillerini, Twitter adresini, iletişim formlarını sizin için listeliyor. Google Uygulamaları, Gmail ve Twitter ile entegrasyonu bulunan araç, aynı zamanda bünyesinde barındırdığı hazır ve etkili şablonlar sayesinde de bu kişilerle anında iletişim kurmanızı sağlıyor.

51. Tweetdeck: Birçok Twitter hesabını aynı anda yönetmek durumunda iseniz Tweetdeck tam da aradığınız araç! Tweetdeck; çıkış yapmadan birçok hesabı aynı anda idare etmenizi, görüntülemenizi, hatta atacağınız tweet’leri önceden planlamanızı sağlıyor. Twitter’ı sıklıkla kullananlardansınız, bu uygulamayı kesinlikle edinmelisiniz!
50-trapit

52. Trapit: Trapit uzmanlık alanınız, ilgi alanlarınız ve meraklarınızı baz alan, kişiye özel içerik akışı yaratan bir uygulama. iPad için tasarlanan Trapit; ilham vermesi, farklı fikirleri tanıtması ve sektörünüzle ilgili araştırmaları size sunması açısından oldukça önemli bir kaynak.

53. Narrow: Narrow; yenilikçi etiketler, anahtar kelimeler ve yer bildirimleri kullanarak Twitter hedef kitlenizi şekillendirmenize yardımcı oluyor. Araç, hedef kitlenizi daraltıp asıl kitlenizi belirlemenize yardımcı olurken, güçlü müşteri bağı kurma sürecini de kolaylaştırıyor. Narrow ayrıca; 10 adet, farklı Twitter hesabını yönetmenizi mümkün kılarak bu hesaplara dair, oldukça işinize yarayan analizler sunuyor.

55-pocket

54. Pocket: Pocket (Türkçe adıyla “Cep”); makaleleri, kaynakları ve videoları kaydetmenizi ve daha sonra tekrar görüntülemenizi sağlıyor. Tüm sosyal medya platformlarındaki ve uygulamalarındaki içeriklerinizi düzenlemeniz açısından ideal olan uygulama, ayrıca daha iyi içerikler yaratmanız ve bu içerikleri organize etmeniz açısından da size yardım ediyor.

kaynak: https://expresswriters.com/55-content-marketing-tools-to-boost-your-productivity/

Her Perşembe Günü İçerik Pazarlaması ile İlgili Daha Fazla İpucu ve Uygulamaya Ulaşmak İçin Haftalık İçerik Pazarlaması Bültenimize Katılın!

Youtube kanalımızdaki bu video da ilginizi çekebilir.

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat