Teknik(GURU™) İçerik Üreticilerimizden Öğreneceğin Çok Şey Var Yapay Zekâ!

Teknik(GURU™) İçerik Üreticilerimizden Öğreneceğin Çok Şey Var Yapay Zekâ!

Son dönemlerde âdeta onlarla yatıp kalktığımız yapay zekâ ve ChatGPT kavramları, dijital içerik üretimine de damga vurmayı başardı. Dünya çapında internet kullanıcılarını şaşkınlık ve hayranlık içinde bırakan yapay zekânın, zekâsı kadar yapay oluşu da su götürmez bir gerçek. Kendini hızla geliştirse de yapay zekânın içerik üretimi konusunda kat etmesi gereken uzun bir yol ve yemesi gereken kırk fırın ekmek var.

Hele ki söz konusu teknik içerikler olduğunda yapay zekâ araçlarının profesyonel teknik içerik üreticileri ile boy ölçüşmesi oldukça zor. Teknik içerikler, oldukça niş konularda üretilen, bilgi ve deneyim birikimi gerektiren ve alanında profesyonel uzmanlar tarafından yazılması gereken içeriklerden oluşuyor. Google, bu tarz içerikleri E-E-A-T ve YMYL kavramları ile ele alıyor. 

Kısaltmalardan hoşlanmayanlar için kısaca özetlemek gerekirse; E-E-A-T ve YMYL içeriklerdeki deneyim, uzmanlık, otorite ve güvenilirlik gereksinimlerini ve “Your Money Your Life” kavramıyla bu tarz içeriklerin insanların hayatını ciddi şekilde etkileyebileceğini ifade ediyor. Yeteri kadar ciddi gelmediyse YMYL kavramının dilimizdeki karşılığının “Ya paran ya canın” olduğunu belirtmekte fayda var.

Durum böyle olunca devreye teknik içerik üreticileri giriyor. Teknik içerik üreticileri profesyonel uzmanlık alanlarında içerik üreten ve sahip oldukları bilgi birikimini okuyuculara aktaran usta birer öğretmendir. Bundandır ki biz de İçerik Bulutu olarak teknik konularda içerik üreten yazarlarımızı “Guru” olarak adlandırıyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki Guru içerik üreticilerimiz, önde gelen markaların ihtiyaçları için yaratıcı ve profesyonel içerikler üretiyor. Gelin, Guru içerik üreticilerimizin içerik ürettiği markalara ve teknik içerik üretiminin önemine bir göz atalım.

Sağlık / Medikal

Teknoloji

Enerji

Finans / FinTech / Kripto

Otomotiv

Hukuk

Spor

Lojistik

Ambalaj

Diğer Sektörler

İçindekiler

Sağlık / Medikal

Rigicon – Yenilikçi Ürolojik Sistemler – Mutluluk Çubukları ve Sağlık Şakaya Gelmez

Dünyanın önde gelen üroloji çözümleri üreticisi Rigicon için ürettiğimiz içerikler, aslında teknik içeriklerin önemini harika bir şekilde özetliyor. Halk arasında “Mutluluk Çubuğu” olarak da adlandırılan penis protezlerinden erkek inkontinans ürünlerine kadar pek çok medikal ürünün üretimini gerçekleştiren markanın, içerik üretimi konusunda da ürettiği ürünler kadar dikkatli olması gerekli. Nitekim sağlık şakaya gelmez ve söz konusu cinsel sağlık olduğunda durum bazıları için çok daha ciddi olabilir.

Bel altı sözlü şakalar yalnızca manevi zararlarla kısıtlı kalsa da aynı alanda yanlış bilgiler içeren içerikler üretmek, çok daha ağır sonuçları beraberinde getirebilir. Sağlık ve medikal alanında profesyonel tecrübeye sahip teknik içerik üreticilerimiz, ürettikleri bilgilendirici ve uzmanlık gerektiren teknik içerikler sayesinde markanın ihtiyaçlarını profesyonel bir şekilde karşılıyor.

Dentetik – Ağız ve Diş Sağlığı – İçerik Bulutu ile Sağlıkla Gülümseten İçerikler

Dentetik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, pek çok dental alanda hizmet gösteren kapsamlı bir sağlık kuruluşu. Sektörlerinde yer alan reklam kısıtlamaları ve kullanıcı deneyimi gibi faktörler, markanın içerik pazarlaması ve SEO ihtiyaçlarını çok daha önemli bir hale getirdi. Biz de sağlıklı ve mutlu gülümsemeler için kolları sıvadık.

Diğer pek çok teknik içerik projesinde olduğu gibi Dentetik markasının ihtiyaçlarında da alanında uzman diş hekimi içerik üreticilerimizle sürece devam ettik. Dental alandaki engin bilgi birikimi ile harikalar yaratan diş hekimi içerik üreticilerimiz, pek çok hastanın mutlulukla gülümsemesine katkı sağladı.

Teknoloji

Monster Notebook – Teknoloji – Teknik İçerik Üreticileri Sandığınız Kadar Sıkıcı Olmayabilir

Monster Notebook, masaüstü bilgisayar performansına sahip taşınabilir dizüstü bilgisayarlar üretme misyonu olan bir Türk markası. Başta oyuncular olmak üzere teknoloji meraklılarını ve dijital içerik üreticilerini hedefleyen marka, içerik üretiminde İçerik Bulutu’nu tercih ettiğinde teknik içerik üreticilerinin aslında sanıldığı kadar sıkıcı olmadığını kanıtlama fırsatı sundu.

İtiraf etmek gerekir ki “Teknik İçerik Üreticisi” denildiğinde büyük bir çoğunluğun aklında sıkıcı ve ciddi konular üreten, kahve ve çayla yaşamını sürdüren yazar profilleri canlanıyor. Ancak İçerik Bulutu teknik içerik üreticileri sanılanın aksine yalnızca sahip oldukları uzmanlık ve bilgi birikimini kullanan insanlar. Monster Notebook içeriklerinin üretimini gerçekleştiren teknik içerik üreticileri de bunun en önemli kanıtı. Gamer olarak tabir edilen ve oyun camiasının nabzını tutan teknik içerik üreticilerimiz, son çıkan popüler oyunlardan çoğu oyuncunun daha önce bilmediği easter egg olarak adlandırılan oyun sırlarına kadar pek çok teknik alana hâkim ve açıkçası teknik alanlarda da oldukça eğlenceli içerikler üretebiliyorlar.

Gibibyte – Bilgi Teknolojileri – Bilişim Teknolojileri ve Bilirkişi Guru Yazarlar

Başta Microsoft teknolojileri olmak üzere yazılım, dijital iş yeri ve platform alanlarında hizmet sunan teknoloji danışmanlığı şirketi Gibibyte, dijital dünyada markaların önemli ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Power BI, güvenlik varlık yönetimi ve saha servis yönetimi gibi oldukça karmaşık konularda teknik içerikler ürettiğimiz Gibibyte, özellikle orta ve büyük ölçekli markaların operasyonlarını sürdürmesini sağlıyor. Sektörün profesyonellerine ulaşmak için ihtiyaç duydukları teknik içeriklerse, İçerik Bulutu’nun Guru içerik üreticilerinden geliyor.

Kraftek – Elektrik Elektronik – İlk Görüşte Elektrik Alacağınız Guru İçerik Üreticileri

Elektrik ve elektronik alanında hizmet veren Kraftek, yaşam alanlarındaki basit şalterlerden endüstriyel alanlardaki soft starter ve diğer karmaşık ekipmanlara kadar pek çok ürünün üretimini gerçekleştiriyor.

Markanın teknik içerik ihtiyaçlarını karşılayan elektrik mühendisi içerik üreticilerimiz, konuyla ilgili markanın yeni müşterilere ulaşmasını ve bilgilendirmesini desteklemenin yanı sıra sıkça atan şalterlere ve diğer elektrik sorunlarına da başarılı bir çözüm getirilmesine yardımcı oldu.

Kron – Bilişim Teknolojileri ve Yazılımları – Siber Güvenlik İçeriklerinde Süper Teknik İçerik Üreticileri

Söz konusu siber güvenlik olduğunda, durum sosyal medya hesabınızın ele geçirilmesinden daha ciddi olabilir. Siber güvenlik alanında hizmet veren Kron, şirketlerin farklı alanlardaki operasyonel verimliliğini ve güvenliğini sağlamak için etkin çözümler üretiyor.

İçerik Bulutu olarak markanın teknik içerik ihtiyaçlarını karşılarken IT, yazılım uzmanı ve bilgisayar mühendisi üreticilerimiz de durumun ciddiyetinin farkında oluyor. Siber güvenlik alanındaki bilgi birikimleri sayesinde markaların bu konuda bilgilenmelerini sağlayarak önemli verilerini nasıl güvene alabileceği konusunda önemli bilgiler sunuyorlar.

Mavi Alarm – Güvenlik Sistemleri – Güven Hissinin Mavi Dinginliği

Plaka tanıma sistemlerinden kamera sistemlerine ve yangın alarm sensörlerine kadar güvenlik alanında farklı hizmetler sunan Mavi Alarm, yaşam alanlarını ve iş yerlerini güvende tutmak isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Elbette ki güvenlik sistemleri sunmak kadar güvenlik konusunda tüketicileri bilgilendirmek de bir o kadar önemli.

Bunun için teknik içeriklere ihtiyaç duyan Mavi Alarm için yürüttüğümüz projedeki sistem güvenlik uzmanı içerik üreticilerimiz yangın ve hırsızlık gibi risklere karşı bilgili ve güvenlik sistemleri konusunda oldukça deneyimli. Kulağa biraz tuhaf gelse de bu bilgi ve deneyim sayesinde İçerik Bulutu olarak pek çok yangının erkenden söndürülmesine ve hırsızların kâbuslar görmesine katkı sağladığımıza eminiz.

Enerji

İpragaz – Enerji – Teknik İçeriğin 3 Hali: Katı, Sıvı, İpragaz!

Türkiye’nin enerji sektöründeki en büyük markalarından biri olan İpragaz, geçmişten günümüze LPG ve akaryakıt alanlarında tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Markanın teknik içerik ihtiyaçlarını karşılayarak kullanıcıların markanın ürünleri hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olmasını sağladık.

Tüpler ve LPG size sıkıcı geliyor olabilir. Ancak enerji mühendisi içerik üreticilerimiz, bu önemli enerji kaynağını güvenli bir şekilde kullanabileceğiniz pek çok bilgiyi aktardı. Tüpler sayesinde pikniklerinizi, doğa gezilerinizi, deniz yolculuklarınızı ve çok daha fazlasını daha keyifli hale getirebileceğinizi bilseydiniz, onlara karşı olan düşünceleriniz değişirdi.

CW Enerji – Fotovoltaik Enerji Üretim – Güneş Kadar Parlak Bir Gelecek İçin Temiz Enerji

Güneş enerjisi alanında üretim gerçekleştiren CW Enerji, geleceğin yenilenebilir ve temiz enerji kaynakları konusunda öncü markalardan biri. Güneş enerjisinin ve markanın tanıtımı için ürettiğimiz teknik içeriklerle daha temiz bir dünyaya katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadık.

Enerji mühendisi içerik üreticilerimizin ürettiği Güneş enerjisi panelleri hakkındaki teknik içerikler, güneş enerjisinin potansiyelini ve geleceğimiz için önemini de etkili bir şekilde öne çıkardı. Umarız güneş enerjisi ve diğer temiz enerji kaynakları ile gezegenimizi daha yaşanabilir hale getirebiliriz.

Finans / FinTech / Kripto

Algoritmaya uygun içerik üretmenin zor olduğunu düşünüyorsanız, haklısınız. Tabii bunu sizin için dünyanın dört bir yanına dağılmış, finans alanında uzman teknik içerik üreticileri yapıyorsa durum başka. Siz arkanıza yaslanırsınız finans GURU’su içerik üreticilerimiz markanıza uygun teknik içeriklerin üretimini algoritmayı alt ederek yaparlar. Yapay zekâ teknik içerik üretiminde henüz istenilen düzeyde olmadığından profesyonel finans içeriklerinde iki kelimeyi bir araya getirirken yaptığı hatalardan söz etmemize gerek yok. Şimdi birlikte çalıştığımız finans sektöründeki markalara teknik içerik ürettiğimiz süreçlere birlikte bakalım.

Akbank – Sadece Paranızla Değil Kariyerinizle de İlgileniyor

Türkiye’nin önde gelen finans kuruluşları arasında yer alan Akbank’ın 1948’teki kuruluş hikayesi ve bugün geldiği nokta oldukça ilginç. Adana’da pamuk üreticilerine finansman sağlamak için Cumhuriyet’in ilk yıllarında açılan banka bugün en başarılı finans şirketleri arasında. Tabii başarısının sırlarından biri de müşterilerine ilham veren içerikleri olması. Nereden mi biliyoruz?

Çünkü Akbank web sitesindeki Sıkça Sorulan Sorular ve Tosla Blog teknik finans içeriklerini biz üretiyoruz. Finans, ekonomi alanında güncel konular, merak edilenler, gençler için kariyer ve bankanın hizmetleri gibi birçok konuda finans alanında teknik içerik üreticilerimiz Akbank için teknik içerikler üretiyor. İçeriklerin üretim sürecinde ise uzmanlıklarını ve sektör deneyimlerini anlaşılır dille içeriklerinde kullanıyorlar. 

Garanti BBVA – Finansal Süreçlerle İlgili Tüm Sorulara Apaçık Cevaplar

Değer artırmak üzerine kurulmuş misyonu ile 1946 yılından beri aktif olarak çalışan Garanti BBVA, 2019 yılında “Türkiye’nin En Büyük 2. Özel Bankası” olarak ödüllendirildi. Kurumsal, bireysel, KOBİ, ödeme sistemleri gibi bankacılık sektörünün birçok farklı alanında hizmetleri için de İçerik Bulutu’nun finans alanında uzman profesyonel GURU içerik üreticilerinden destek alıyor.

Garanti BBVA web sitesi ve backlink içeriklerini, teknik içerik üreticilerimiz deneyim ve tecrübelerini aktararak üretiyorlar. Böylece Garanti BBVA, ürettiğimiz teknik içerikler sayesinde sitesine trafik çekiyor, müşteri sadakatini artırıyor ve potansiyel müşterilerini “Hoop!” yakalıyor.

Bizim Hesap – Yeni Nesil Muhasebe Eskisi Kadar Sıkıcı Değil

Bizim Hesap markasını kısaca özetlememiz gerekirse kesinlikle geleneksel ön muhasebe kalıplarını yıktığını söyleyebiliriz. T tablosu çizip gelirler, giderler, varlıklar, bilanço gibi birçok farklı muhasebe kaydını tek tek yazarak tutmaktan sıkılanlara teknolojinin gücünü sunuyor. Dijital dönüşümle gelen e-Arşiv, e-Fatura, şirket yönetimini kolaylaştıran gelir – gider takibi, cari hesap yazılımları ile fark yaratıyor.

Ön muhasebenin artık sıkıcı ve karmaşık olmadığını, Bizim Hesap blog yazılarından müşterilerin ne yapması gerektiğini kolayca anladığını söylemek mümkün. Ne de olsa dijital dönüşümden uygulamaların ne işe yaradığına kadar ticari işletmelerin merak ettiklerini muhasebe alanında teknik içerik üreticilerimiz cevaplıyor. Benzer konularda arama yapan potansiyel müşterileri de muhasebe işlerinde teknolojiyi kullanmak için ikna ediyorlar.

Şekerbank – Yeniden Yapılanırken Tercih Tabii ki İçerik Bulutu

Pancar Kooperatifleri Bankası olarak açılan ve daha sonra Şekerbank adı ile devam eden bir kuruluşla özel bir işbirliği yapıyoruz. Tıpkı QNB Finansbank’ta olduğu gibi Şekerbank’ın da yeniden tasarlanan web sitesinin teknik içeriklerini finans sektöründe uzmanlık sahibi olan teknik içerik üreticilerimiz üretti. Bu nedenle Şekerbank ile işbirliğimiz çok daha farklı bir temele dayanıyor diyebiliriz.

Trive Yatırım – Finans ve Yatırım – Guru İçerik Üreticileri İçin Küçük, Yatırımcılar İçin Büyük Bir Adım

Teknik içerik üretimi gerçekleştirdiğimiz Trive Yatırım, kullanıcılarına hisse alım-satım ve farklı yatırım hizmetleri sunuyor. Son derece hassas bir sektörde yer alması, markanın kullanıcılarına da aynı hassasiyette yaklaşmasını zorunlu kılıyor. Birikimlerini değerlendirmek isteyen yatırımcıları etkili bir şekilde bilgilendirmesi de bunda önemli bir rol oynuyor.

Ekonomi ve finans uzmanı içerik üreticilerimiz, Trive Yatırım kullanıcılarının faydalı bilgiler kazanmasını ve yatırımlarını daha bilinçli bir şekilde yapmasını kolaylaştırıyor. Kısacası teknik içerik üreticileri için küçük, yatırımcılar için büyük bir adım atıyoruz.

Felixo Exchange – Kripto – Bu Başlık Yatırım Tavsiyesi Değildir / Kripto Dünyasının Nabzını Tutan Guru’lar

Kripto finans markası Felixo Exchange, kullanıcılara blockchain tabanlı teknolojiler ve alım-satım işlemleri sunuyor. Son yıllarda giderek popülerleşen bir alan olan blockchain ve kripto paralar, dünya çapında milyonlarca yatırımcının da ilgisini çekiyor. Hal böyle olunca yatırımcılara bilinçli ve doğru bilgiler sunmak da oldukça önemli.

Kripto para uzmanı ve finansçı içerik üreticilerimiz ürettikleri içeriklerle platformdaki yatırımcıları muhtemelen kripto milyoneri yapmış olmasa da sektöre dair sundukları teknik bilgiler, yatırımcıların daha güvenli ve bilinçli bir şekilde işlem yapmasını kolaylaştırdı. 

Değerli finans kuruluşları ile yaptığımız ortaklıklarımız ve teknik içerik üretim süreçlerimiz ihtiyaçlarınızı anlamak için size fikir verebilir. Siz de hemen şimdi finans, ekonomi, sigorta gibi teknik deneyim ve tecrübe isteyen konularda ihtiyacınız olan içerikler için bizimle iletişime geçin: https://icerikbulutu.com/musterilerimiz/finans-sigorta 

Otomotiv

Otorapor – Oto Ekspertiz – Aracınızı Kontrol Ettirmeyi ve Kanalımıza Abone Olmayı Unutmayın

Türkiye genelindeki geniş ağıyla oto ekspertiz hizmeti sunan Otorapor, 2. el araç satın almak isteyen sürücülere yol göstererek hayallerindeki aracı güvenli bir şekilde satın almalarına yardımcı oluyor. Gelişmiş teknolojiler sayesinde araçların durumlarını ayrıntılı bir şekilde analiz edilen marka sosyal medyada da oldukça aktif.

Otomotiv sektöründe deneyimli ve tecrübeli içerik üreticilerimiz, markanın YouTube kanalı için ürettiği senaryo içerikleri ile otomobillerin ilgi çekici tarihlerinden bilinmeyenlerine kadar pek çok konuyu ele alıyor. Otomobiller hakkında her şeyi bildiğinizi düşünüyorsanız, bu kanal sizi oldukça şaşırtabilir.

Hukuk

SSD Hukuk – Hukuk – Saul Goodman vs. Guru İçerik Bulutu Yazarları

SSD Hukuk, müvekkillerinin haklarını gözeten ve hukuksal ihtiyaçlarını gideren başarılı bir marka. Markanın başarısını taçlandırmak için başladığımız teknik üretim süreciyle, markanın müvekkillerine ulaşmasına ve onları bilgilendirmesine yardımcı olduk. Çünkü “Haklarınızı biliyor musunuz?” sorusunu sormaktansa bunları anlatmak, bize kalırsa çok daha etkileyici.

Markanın teknik içerik üretim süreçlerinde yer alan teknik içerik üreticimizlerden biri, Galatasaray Üniversitesi mezunu ve alanında uzman bir avukat. Bu da onu böylesine bir proje için kusursuz bir aday haline getirdi. Teknik içerik üreticilerimizin hukuk alanında ürettiği birbirinden farklı içerikler, onların Saul Goodman ile rekabet edebilecek yeteneklere sahip olduğunu kanıtladı.

Spor

Mars Athletic Club – Fitness – Gerçek Anlamda Harekete Geçirici İçerikler

Mars Athletic Club, Türkiye’nin pek çok yerinde fitness ve spor salonu sektöründe hizmet sunan bir marka. İnsanlara sporu sevdirmeyi ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları edindirmeyi hedefleyen Mars Athletic Club, teknik içerik üretimleri için İçerik Bulutu’nu tercih etti.

Fitness eğitmeni, antrenör ve spor uzmanı içerik üreticilerimizin yer aldığı proje, sağlıklı yaşam tüyolarından egzersiz bilgilerine ve sporcu sağlığına kadar farklı konuları ele alıyor. Harika ve fit görünen bir vücuda nasıl sahip olunacağını da yakından tanıyan teknik içerik üreticilerimiz, Türkiye’nin dört bir yanındaki insanlara faydalanabilecekleri harika tüyolar veriyor.

Lojistik

Yolda Lojistik – Lojistik Hizmetleri – Ön Yargılara ve Geç Gelen Kargolara Meydan Okuyoruz

Gümrükleme ve soğuk zincir kargo taşımacılığı gibi alanlarda hizmet gösteren Yolda Lojistik, taşımacılık alanında Türkiye’nin önde gelen markalarından biri. Kargo denilince pek çoğunuzun aklına olumlu düşüncelerin gelmediğini tahmin ediyoruz ancak Yolda Lojistik, dakik ve oldukça başarılı.

Markanın teknik içerik üretim projesinde sektördeki farklı niş ve teknik konulara değinen lojistik uzmanı içerik üreticilerimiz, kargo taşımacılığına dair bilgilendirici içerikler üretti.

Ambalaj

Ambalaj Store – Ambalaj Ürünleri – Poşetler Hakkında Ne Biliyorsunuz?

Poşet, hijyen ürünleri, temizlik ürünleri ve farklı ambalajların üretimini gerçekleştiren Ambalaj Store, özellikle kafe ve restoran sektöründeki pek çok işletmenin ihtiyaçları için başvurduğu bir marka. Diğer tüm markalar kadar Ambalaj Store da dijital dünyada görünürlüğünü artırmak ve hedef kitlesine ulaşmak için İçerik Bulutu’nu tercih etti.

Hepimizin marketlerde ücretli bir şekilde satın aldığı klasik poşetler de dahil olmak üzere son derece teknik ve niş konularda içerik ürettiğimiz projede metalurji ve malzeme mühendisi içerik üreticilerimiz, poşet çeşitlerinden reşo yakıtına kadar ambalaj sektöründe merak edebileceğiniz konuları ele aldı. Poşetlerin ilginizi çekmediğini söylüyor olabilirsiniz, ancak bir dahaki sefere alışveriş yaptığınızda poşetinize bakın ve onları size anlatan sevgili teknik içerik üreticilerimizi hatırlayın.

Dilara Design – Ambalaj Çözümleri – İyi Paketleme Ürünleri, Harika Paketleme Markaları Korur

Estetik ve işlevsel paketleme çözümleri sunan Dilara Design, ürün paketlerinin yalnızca koruma görevi değil, markaların imajını da yansıtan bir unsur olma özelliği taşıdığını hatırlatan bir marka. Ayrıca markalar için pek çok farklı çeşit ve boyutta çanta ve kutu seçeneği sunuyor.

İçerik Bulutu olarak markanın vizyonunu benimseyen ve hedef kitlesine hitap eden teknik içeriklerin üretimini gerçekleştirdik. Premium ambalaj tasarımı gibi oldukça niş konularda ürettiğimiz içerikler, markaların ambalajlara ve paketleme unsurlarına daha fazla özen göstermesine yardımcı oldu. Çünkü iyi paketleme ürünleri, harika paketleme markaları korur.

Diğer Sektörler

Yemtar – Yem Sanayi ve Hayvancılık – Sektöre Yön Veren 40 Yıllık Deneyim

Yem sanayi, hayvancılık, tarım ve farklı sektörlerde projelendirme, üretim ve montaj gibi hizmetler sunan Yemtar, 40 yıla varan bilgi birikimiyle Türkiye’nin önemli markalarından biri olma özelliği taşıyor. 

Ziraat mühendisi içerik üreticilerimizin yazdığı çekiçli değirmen ve yem üretiminde kullanılan ham maddeler gibi teknik içerikler sayesinde sektöre dair önemli bilgileri insanlara ulaştırdık. Bu sayede tarım ve ziraat alanındaki gelişmeleri desteklerken, sevimli hayvanların yemek menülerine de ışık tuttuk.

Yalıbor – Yalıtım Malzemeleri – Sıcak Sessiz ve Güvenli Bir Yuva

Bor katkılı selüloz yalıtım alanında hizmet veren Yalıbor, yaşam alanları ve endüstriyel işletmeler için ses, ısı ve yangın yalıtımına sahip çözümler sunuyor. Çevreci ve etkili bir teknoloji olan selüloz yalıtım, günümüzde dikkat çeken önemli bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Belki de en niş ve teknik içerikleri ürettiğimiz projede inşaat mühendisi içerik üreticilerimiz, marka için trapez sac terleme problemiyle ilgili bir içerik dahi üretti. Markanın kullandığı ses, ısı ve yangın faktörlerine karşı yalıtım ve koruma sağlayan teknolojiyi de etkili bir şekilde aktardılar. Bu sayede sıcak, sessiz ve güvenli bir yaşam alanı veya işletme isteyenlere yol gösterdiler.

Spatopia – SPA – Bulut Kadar Hafif İçerikler ile Dingiliğe Kavuşun

Medyanın çeşitli araçlarını kullanarak duyulara hitap etme misyonunu benimseyen Spatopia, dingin ve huzurlu bir yaşam isteyenlerin imdadına yetişiyor. Stres dolu, yüksek tempolu bir dünyada bunu başarmaksa aslında sanılandan çok daha zor. Dijital dünyada doğru insanlara ulaşabilmek için etkileyici içerikler üretmek son derece önemli.

İçerik Bulutu olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz içerikler sayesinde markanın vizyonunu ve misyonunu ifade eden içerikleri okuyucularla buluşturduk. Kriyoterapi ve Talassoterapi gibi niş alanlarda ürettiğimiz içerikler ile masör ve masöz içerik üreticilerimiz sayesinde gevşemek ve dinginlik kazanmak isteyenlere yardımcı olduk.

Destek Patent – Sınai Haklar – Tescilli Patentler ve Afilli Guru İçerik Üreticileri

Marka tescil ve patent hizmeti veren Destek Patent, markaların haklarını korumalarına yardımcı olur. Tasarım ve buluşların da korunmasını sağlayan marka, 40 yılı aşkın bir geçmişe sahip.

Endüstriyel tasarım tescili gibi niş ve teknik konularda teknik içerik üretimi gerçekleştirdiğimiz Destek Patent’in, patent mühendisi içerik üreticilerimiz sayesinde marka sahiplerine ve diğer kullanıcılara ulaşmasına yardımcı olduk. 

Söz konusu teknik içerikler olduğunda alanında uzman teknik içerik üreticileriyle çalışmak oldukça önemli hale geliyor. Bu nedenle markalarla yürüttüğümüz teknik içerik projelerinde her zaman bilgi ve deneyime güvenerek profesyonel teknik içerik üreticilerimizle ilerlemeyi tercih ediyoruz. Çünkü teknik içerik üreticilerimiz hem uzmanlıklarını içeriklere yansıtarak bilgi ve tecrübelerini aktarıyorlar hem de teknik terminolojiyi kullanabiliyorlar. 

Bu kararımız markaların başarılı bir şekilde müşterilerine ulaşmasını kolaylaştırdığı gibi kullanıcıların da niş konular hakkında ayrıntılı ve güvenilir bilgiye ulaşmasına yardımcı oluyor. Pek çok markamıza uzmanlık derecesi yüksek içerikler üreten teknik içerik üreticilerimiz, yapay zekâ çağında bile uzun bir süre daha içerik pazarlamasındaki önemini korumaya devam edecek.

Siz de hemen bize ulaşın, içeriklerinizi sektörünüzü yakından tanıyan teknik içerik üreticilerimiz üretsin: https://icerikbulutu.com/teknik-icerik-uretimi

Mail: teklif@icerikbulutu.com

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat