guru içerik üreticisi

Üst Düzey İçeriklere “Merhaba” Deyin: İçerik Bulutu Guru İçerik Üreticileri

Yıllar içerisinde, uzman içerik üreticilerimiz aracılığıyla yüzlerce marka, kobi ve ajans için binlerce “uzman” içerik ürettik. Bu içeriklerin arasında e-ticaret siteleri için üretilmiş açıklama içerikleri de vardı, büyük markaların kurumsal blogları, basın bültenleri de…

Tüm bu içeriklerin içinde, yayıncılarımızın talep ettikleri özel konu ve kategorilere ait, üst düzey içerikler de bulunuyordu elbette. Geniş ekosistemimizde yer alan; doktor, diyetisyen, mühendis, mimar ve avukat içerik üreticilerimiz aracılığıyla bu içerikleri de hakkıyla ürettik. Bu projelerin; farkını, özelliklerini ve düzeyini dikkate alarak zamanla geliştirdiğimiz çalışmalarımız sonucunda da yayıncılarımızın “Guru” içerik üreticilerine ihtiyaç duyduğunu gördük. Bu nedenle de “Guru” unvanını almayı hak eden içerik üreticilerimizin; özel, faydalı ve kaliteli içerikler üretmesini sağlayacak bir geliştirmeyi hayata geçirdik.

Sonuç olarak; artık talep oluşturma ekranınızda, içeriklerinizi Uzman ya da Guru içerik üreticilerimizin üretip üretmeyeceğine kadar verebilir, üst düzey içerikler ürettirebilirsiniz!

guru-yazar

Neden Uzman Değil de Guru İçerik Üreticisi?

Tamamı özel olarak seçilmiş ve profillendirilmiş, iyi eğitimli, sistem tarafından onay almış kategorisinde profesyonel içerik üreten içerik üreticilerimize “Uzman” adını veriyoruz.

Bir kategori ve konu hakkında eğitim almış, başarısı ve bilgisi resmi ya da özel kurumlarca tescillenmiş, “Guru” olduğu konu hakkında çalışmalar yapmış, kariyer edinmiş ve ürettiği içeriklerle İçerik Bulutu sisteminden tam not alan yazarlarımıza “Guru” adını veriyoruz.

İçeriklerinizi Uzman bir içerik üreticisi ürettiğinde; profesyonel, kaliteli, faydalı içeriklere sahip oluyorsunuz. Guru içerik üreticisini seçtiğinizde ise teknik, spesifik alanlarla alakalı profesyonel geçmişleri bulunan kişilerin ürettiği; profesyonel, kaliteli, faydalı ve üst düzey içerikler ile karşılaşıyorsunuz. Aradaki ince çizgiyi en basit haliyle anlatmamız gerekirse; beslenme konulu bir içeriğinizi bu konuda yıllardır içerik üretmiş, araştırma yeteneği ve kalemi kuvvetli bir içerik üreticisine de ürettirme şansınız var; bu işin eğitimi almış, diyetisyen bir Guru içerik üreticisine de.

Üst Düzey İçeriklere “Merhaba” Deyin: İçerik Bulutu Guru İçerik Üreticileri

Özel içeriklerinizi, guru ve tescilli yazarlara ürettirmek için yapmanız gereken tek şey, içerik talebi oluşturduğunuz ekranda bulunan “Guru” seçeneğini işaretlemek!

Talebiniz tamamlandığında; gerçek bir profesyonelin elinden çıkmış, faydalı ve size özel içeriğiniz ile ziyaretçilerinizi tatmin edebilir, blogunuzun ya da web sitenizin doğru ve güvenilir bir kaynak haline gelmesini sağlayabilirsiniz.

İçerik projelerinizi bir adım öne taşıyacak, yepyeni geliştirmeler ile karşınızda olacağız!

Not: İçerik Bulutu’nun size sunduğu özel avantajları ve hizmetleri anlatan diğer blog içeriklerimizi okumayı unutmayın.

Bizi Takip Edin!

http://www.icerikbulutu.com

https://medium.com/@icerikbulutu

https://twitter.com/icerikbulutu

https://www.facebook.com/icerikbulutu

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat