Akıllı Başlık Fikir Motoru Topiko ile Tanışın!

Akıllı Başlık Fikir Motoru Topiko ile Tanışın!

Marka, girişim ve ajanslar; kurumsal blogları, dönemsel ya da uzun soluklu içerik projeleri için sürekli olarak içeriğe ihtiyaç duyar. İçerik üretiminin öncesinde en önemli detay ise yaratıcı, sosyal medyada paylaşma ve okunma isteği uyandıracak konu başlıkları bulmaktır.

Her ay onlarca konu başlığı bulmak, en az içerik üretimi kadar yorucu olmaya başladıysa size harika bir haberimiz var! İçerik Bulutu’nun en yeni akıllı teknolojileri arasında yer alan Topiko sayesinde; blog, uzun blog ve liste içerikleriniz için etkileyici, özgün ve yaratıcı konu başlıklarına sahip olabilirsiniz.

Topiko Nedir, Nasıl Çalışır?

İçerik Bulutu yayıncıları için özel olarak geliştirilen Topiko, belirlediğiniz ürün türü (blog ya da liste içeriği gibi) içerik türlerinde yaratıcı konular bulmanızı sağlar.

Özetle; anahtar kelime ve türü belirleyin ve uzman yazarlarımızın sizin için en özgün ve yaratıcı başlıkları bulmasını bekleyin!

icerik-bulutu-topiko

Belirttiğiniz anahtar kelimelerden üretilmiş, dilediğiniz miktardaki konu başlığını onayladıktan sonra bu başlıkların bulunduğu bir talep oluşturabilir; hem başlık, hem de içerik ihtiyacınızı tek bir ekran aracılığıyla karşılayabilirsiniz.

Sizin için üretilen başlıklar; anahtar kelimeler, benzer arama sorguları, trendler vb. teknik detaylar ışığında bloğunuzun diline ve kimliğine uygun olarak üretilir.

En İlgi Çekici Konu ve Konu Başlıkları için Topiko’dan Destek Alın

Topiko aracılığıyla; sosyal medya ve İnternet trendleri, anahtar kelime aranma hacimleri ve buna bağlı olarak SEO’ya uygunluk durumları dikkate alınarak yepyeni, benzersiz başlıklar üretilir.

Topiko böylelikle;

-Zamandan tasarruf etmenizi sağlar,

-İçerik projenizin sürdürülebilir olmasına yardımcı olur,

-İlgi çekici içerik üretimini destekler.

-İçerik Bulutu içerisinde bulunan yüzlerce yaratıcı yazarın kollektif aklını markanız için kullanma fırsatı sunar.

icerik-bulutu-baslik-topiko

icerik-bulutu-baslik-topiko-2

Blog ve Liste İçerikleriniz için İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey İçerik Bulutu’nda!

Klasikleşmiş ve her yerde karşınıza çıkan konu başlıklarından sıkıldıysanız Topiko ile tanışın ve içerik üretimi öncesinde ondan destek alın!

icerik-bulutu-baslik-topiko-3

icerik-bulutu-baslik-topiko-4

icerik-bulutu-baslik-topiko-5

Topiko’dan satın aldığınız başlıkları;

-Uzman ve ya da guru İçerik Bulutu yazarlarına ürettirebilir,

-İçerikleriniz ile birlikte görsel de satın alabilir,

-Wordpress kullanıcısıysanız WordPress eklentimizi kullanarak onayladığınız içeriklerin taslak olarak ya da yayınlanmak üzere blogunuza aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat