Başarı Hikayeleri – Decathlon

Bizi müşterimiz Decathlon’dan dinleyin!

2016 yılında Decathlon Blog’u kurduk. Decathlon Blog’u kurduktan sonra da içerik ihtiyacımız gerçekleşti. Bu süreçte de SEO ajansımız sayesinde İçerik Bulutu ile tanışmış olduk ve onlardan profesyonel içerik desteği almaya başladık.

Haftalık ve aylık olmak üzere profesyonel içerik desteği almaktayız. Bunun yanı sıra Decathlon.com.tr deki trafik akışı konusunda da oldukça profesyonel ve kaliteli hizmet alabiliyoruz.

2016 yılında Decathlon Blog’u kurmamızın amacı aslında sporu herkese ulaşılabilir kurma mottomuzun altında yatan bütün herkesin spor yapabilmesini sağlama hevesiydi. Bu süreçte de Decathlon Blog’u kurduk. Beklediğimizden çok daha hızlı bir şekilde ve çok daha güzel bir şekilde büyüdü.

Şu an kurumsal bloglar arasında en yüksek seviyelerde olanlardan bir tanesi ve çok güzel takipçilerimiz var, çok sportif takipçilerimiz var. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Burada da İçerik Bulutu’nun güzel desteklerini hiçbir şekilde gözardı edemeyiz. Yine haftalık ve aylık olmak üzere profesyonel destek içeriği alarak okurlarımıza saha dışında da blog üzerinden ulaşmamıza fırsat sağlıyor.

İçerik Bulutu’yla çalışırken biz özellikle teknik sporlar kısmında çok fazla yeterince içerik üretemediğimizi fark ettik kendi tarafımızda. Daha sonra İçerik Bulutu’nun guru yazarları sayesinde kendi teknik sporlarımızda daha fazla içerik üretebilmeye başladık. Onlardan aldığımız guru destek sayesinde de teknik sporlarda doğru bilgileri doğru kullanıcılara ulaştırabilmeyi başardık ve bu bizim için çok önemli bir deneyimdi.

Decathlon’la 2016’dan beri birlikteyiz aslında. Blogunun açılmasıyla beraber içerik ihtiyacımız çok fazla arttı. Blogla birlikte, İçerik Bulutu’nun çalışmalarını bildiğimiz için, eski ajansımdan da deneyimlediğim için Plan B tarafında da açıkçası uygulamaya çok hevesliydim. Ardından beraber çalışmaya başladık ve 2018 yılında %140lık bir blog trafik artışı yakaladık. Bu ciddi artış ile birlikte e-commerce sitemiz tarafında da kategori içeriklerine başladık. Aynı tarafta da, burada da güzel bir ivme yakalamaya devam ediyoruz.

Bunun dışında İçerik Bulutu’nun sunmuş olduğu favori yazar seçme seçeneği sayesinde biz aslında yazı stillerini bize en yakın bulduğumuz yazarları seçip bundan sonraki içeriklerimizi onlarla yazmaya başlayabiliyoruz ve bu bizim için gerçekten çok büyük bir kolaylık sağlıyor.
Öncelikle bir kurumsal firma ya da herhangi bir firma eğer blog istiyorsa gerçekten içerik konusunda profesyonel desteğe ihtiyaçları olacaktır en başta. Hem SEO açısından hem de düzgün içerik çıkması ve doğru içerik çıkması açısından kesinlikle İçerik Bulutu’yla çalışmalarını öneriyorum.

İsteklerin çok doğru bir şekilde belirtildiği takdirde, İçerik Bulutu’ndan en doğru hizmeti alabileceğinize inanıyoruz. Biz bu şekilde çalışıyoruz yaklaşık üç yıldır İçerik Bulutu’yla ve gayet memnunuz.

Blog kurmayı düşünenlere de, blog kullananlara da kesinlikle tavsiye ediyoruz. Bunun dışında İçerik Bulutu’nun unique bir platform olması sayesinde bütün süreçlerimizi tek bir yerden takip edebiliyoruz ve bu da bize gerçekten çok büyük kolaylık sağlıyor.

Revizyonumuzu aynı yerden veriyoruz, kaydımızı aynı yerden yapıyoruz, kaydımızı aynı yerden açıyoruz ve bu bize gerçekten vakit anlamında çok büyük bir zaman kazandırma sağlıyor.

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat