İçerik Bulutu Müşteri Merkezi'ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi’ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

Ajansınızın tüm markalarının içerik ve çeviri operasyonlarını tek bir yerden, kolayca ve online olarak yürütebileceğinizi söylesem?

2016 yılında ajanslara özel bu teknolojiyi, İçerik Bulutu Müşteri Merkezi’ni tüm sektörün hizmetine sunmuştuk. Bu zaman diliminde yüzlerce ajansa hizmet verdik, Müşteri Merkezi İçerik Bulutu ile beraber büyüdü ve gelişti.

İçerik Bulutu Ajanslar İçin Müşteri Merkezi, ajansların çalıştığı tüm markalar için uzman ve kaliteli içerik üretilmesini sağlamakla kalmaz, size bir sürü ek avantaj ve fırsat da sunuyor.

İşte Ajanslar İçin Müşteri Merkezi’nin size hız ve verim kazandıracak 10 özelliği:

1) Akıllı Bildirim Merkezi

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi'ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

Ajanslar İçin Müşteri Merkezi’nin akıllı bildirim özelliği, içerik yönetimi esnasında, en önemli gelişmelerden haberdar olmanızı sağlayacak.

– Müşteri Merkezinizin altındaki bir marka sizin bilginiz harici bir içerik talebi açtığında,
– Bir içerik talebinin tüm içerikleri editör onayı aldığında,
– Müşteri Merkeziniz altında bulunan bir marka bir talep için ödeme yaptığında,
– Davet ettiğiniz bir marka daveti kabul ettiğinde,

Müşteri Merkeziniz altındaki markaların onlarca projesindeki tüm kontroller sizin elinizde olacak.

Böylece müşterilerinizin içerik üretimi ve denetim süreçleri hakkında sürekli bilgi alabilecek, hiçbir gelişmeyi kaçırmayacaksınız.

2) Müşterilerinizi İstediğiniz Gibi Yönetin!

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi'ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

Müşterileriniz bizimle partner olduğunuzu ya da içerik üretiminin bizim tarafımızdan gerçekleştiğini bilmesi gerekmiyor. Ajanslar için Müşteri Merkezi ile müşterilerinizi yönetirken de özgürsünüz! Marka Ekle ve Marka Davet et seçenekleri ile dilediğiniz markayı, dilediğiniz şekilde yönetebilirsiniz.

Nasıl mı?

Bizden haberdar olan, üretim ve denetim süreçlerinde söz sahibi olmak isteyen markalarınızı Marka Davet Et seçeneği ile Müşteri Merkezi’ne davet edebilirsiniz. Tüm süreçlerini ve projelerini yönettiğiniz markaları ise Marka Ekle seçeneğiyle müşterilerinizin arasına ekleyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirirken kendi mail adresinizi kullanacağınız için süreç tamamen sizin ellerinizde olacak.

3) Yönettiğiniz Tüm Hesaplar Tek Ekranda!

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi'ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

Müşteri Merkezi hesabını dilediğiniz kadar markayı tek bir hesap üzerinden yönetmenize ve takip etmenize olanak tanıyor. Tek bir tıkla istediğiniz markanın hesabına inip detayları görüntüleyebilir, yine tek bir tıkla müşteri merkezine dönüp genel izleme yapabilirsiniz.

Onlarca marka, yüzlerce içerik; tek bir ekranda, dilediğiniz zaman ulaşabileceğiniz şekilde sizi bekliyor. Üretim, denetim ve yönetim süreçlerinde en büyük yardımcınız olacak online ofisinizin tadını çıkarın! 🙂

4) Raporla, Takip Et, Yönet!

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi'ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

Müşteri Merkezinde markalarınız için üretilen toplam içerik talebi ve içerik sayılarını, üretim tarihleri ve proje detaylarını, markalardan elde ettiğiniz kazançları, özel fiyatlandırmaları kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Artık raporlarınız için danışabileceğiniz bir uygulamanız var! İçerik yönetimi sürecinde markalarınız hakkında aklınıza takılan tüm soruların yanıtlarını Müşteri Merkezi hesabınızdan görüntüleyebilirsiniz.

5) Hesap Yönetimi Desteği

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi'ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

Tüm bu süreçlerde yalnız değilsiniz. Ajansınıza özel Hesap Yöneticiniz her aşamada sizlerle beraber olacak. İçerik talebi açarken veya talebi onaylanan içeriklerde herhangi bir sorun çıkması durumunda, talepte değişiklik veya müşterilerinizin içeriklerle ilgili herhangi bir sorusu olması durumunda dilerseniz İçerik Bulutu Hesap Yöneticilerinin operasyonel desteğini alabilir, süreçlerinizi hızlı ve kolayca yönetebilirsiniz. 

5) Her İçerik Talebinden Kazanç Sağlayın 

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi'ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

İş ortaklığını önemsiyor ve ajanslarımıza özel fırsatlar sunuyoruz. Müşteri Merkezi, sadece markalarınızın ihtiyacı olan içeriği hızlı ve kaliteli bir şekilde karşılamakla kalmaz, bu süreçten para kazanmanızı da sağlar. 

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi altında açtığınız her içerik talebi için resmi kazanç elde edersiniz! Detaylı bilgi almak ve kazancınızı arttırmak isterseniz Hesap Yöneticiniz ile iletişime geçebilirsiniz.

6) API entegrasyonları, WordPress, Excel, Word ve Dahası…

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi'ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

Müşteri Merkezi’nde zamandan tasarruf etmenizi sağlayarak iş yükünüzü azaltacak pek çok uygulama ve aracımız da var.

  •  İçerik Bulutu API ile İçerik Bulutu veri kaynaklarından ihtiyaç duyduğunuz özellikleri; kendi uygulamalarınız, siteleriniz ya da mobil uygulamalarınız ile entegre ederek  zaman ve kaynak tasarrufu sağlayabilirsiniz. Örneğin; İçerik Bulutu Müşteri Merkezi’ni kullanan ajanslar Müşteri Merkezi’nde bulunan markalarının toplam işlem hacmini ve kazancını görebilir.
  • Blog, uzun blog ve liste içeriklerinin doğrudan WordPress tabanlı web sitene aktaracak WordPress eklentisi, onlarca içeriği kolayca kullanmanıza yardım edecek. Sana da sadece yayınlama sürecini planlamak düşecek.
  • Tüm bunların yanı sıra Word, Excel ve Excel ile HTML olarak indirme seçenekleri ile onayladığınız içeriklere farklı formatlarda ulaşmanız, dilediğiniz gibi kullanmanız da mümkün.

7) Her Marka için Favori İçerik Üreticisi Takımı

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi'ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

İçerik Bulutu, Türkiye’nin en büyük içerik üreticisi topluluğuna sahip. Tam 10 yıldır Türkiye’nin en büyük markalarına profesyonel içerikler üretiyoruz. Müşteri Merkezi’nde bizim deneyimimiz sizin süreçlerinizi iyileştirirken kontrolü tamamen size bırakıyoruz.

İçeriklerinizin üretim detaylarını belirlediğiniz gibi içeriklerinizi üretecek yazarları da seçebileceksiniz. Nasıl mı?

İlk üretimler gerçekleştirilmeye başladıktan sonra tek bir tıkla dilediğiniz yazarı favori yazar takımına ekleyebilir ya da tek tıkla o yazarı engelleyerek sizin için içerik üretmemesini sağlayabilirsiniz. Üstelik her markaya ayrı favori yazar takımı oluşturabilirsiniz. 

İçerik üreticisi seçimleriniz sonraki taleplerinizde de  otomatik olarak uygulanır. Böylece içerik üretim süreci kısalırken aynı zamanda içeriklerin kalitesinde de belli bir standardı yakalamış olursunuz.

8) İstediğiniz İçerik Türünde Hizmet

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi'ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

Her markanızın içerik ihtiyacı farklı. Müşteri Merkezin üzerinden dilerseniz 5, dilerseniz 10, dilerseniz 15 farklı içerik türünü talep ederek çeşitli içerik projelerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabileceksiniz. İşte hizmet alanlarımızdan bazıları; 

  •  Blog içeriği
  • Ürün açıklaması
  •  Kategori içerikleri
  • Baclink içerikleri
  • Çeviri 
  • Meta açıklaması
  •  Basın bülteni
  • Kampanya içeriği
  • Web sitesi içeriği
  • Sosyal medya içeriği
  • Redaksiyon 
  • Ana dilde native içerik üretimi 
  • Katalog içeriği
  • Landing page içeriği 

…ve çok daha fazlası.

Müşteri Merkezi üzerinden dilerseniz 1, dilerseniz 1000 adet içerik talebi oluşturabilirsiniz.

10) Farklı Ödeme Seçenekleri

İçerik Bulutu Müşteri Merkezi'ni Ajanslar İçin Eşsiz Kılan 10 Özellik

Müşteri Merkezi üzerinden oluşturabileceğiniz taleplerin ödemesini farklı yollardan yapabilirsin. Havale ve kredi kartı ile ödeme seçeneklerinin yanı sıra bakiye yükleme seçeneğini kullanabilirsiniz. Önceden belirli bir tutarda bakiye yükleyerek talep oluşturdukça ödemelerinizi bu bakiyeye göre planlayabilirsiniz.

İçerik projelerinde ajansların en büyük yardımcısı olan Müşteri Merkezi hakkında biraz daha bilgi almak istiyorsanız http://www.icerikbulutu.com/ajanslar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Müşteri Merkezi’nin size özel avantajlarının keyfini çıkarın

Hemen Müşteri Merkezi Sahibi Ol! 

Eren Korkmaz

Farklı farklı üniversitelerde okuyan ama sonuçta Tarih bölümünden mezun olan bir bireyim.Yolculuk etmeyi seviyorum,kitaplara(özellikle çocuk kitaplarına)aşırı ilgim var. İnstagram üzerinden çocuk kitabı yazarları,çizerleri ve editörleriyle söyleşiler yapıyorum.Neşeli olduğumu söylerler,çünkü neden olmasın. ☺️ Farklı bir müşteri deneyimi sunmak adına İçerik Bulutu'nda 2 yıldır çalışmaktayım.

İlk Yorumu Başlat