İçerik Bulutu Özgünlük Kontrolü ve Denetimi

İçerik Bulutu Özgünlük Kontrolü ve Denetimi

Kaliteli bir içeriğin en temel özelliği özgün ve markanıza özel olmasıdır. İçerik Bulutu akıllı üretim ekranlarına entegre çalışan global özgünlük kontrolü aracı, içeriklerin özgünlüğünü kontrol eder. %100 özgün olmayan hiçbir içerik editörlerimiz tarafından onaylanmaz ve yayıncının onayına sunulmaz.

İçerik Bulutu Özgünlük Aracı Nasıl Çalışır?

İçerik Bulutu akıllı yayıncı ekranları üzerinden talep eden içeriklerin üretimi gerçekleştikten sonra İçerik Bulutu’na entegre çalışan global bir özgünlük aracının denetiminden geçer. Özgünlük aracı, içerikte yer alan metinleri, saniyeler içerisinde tüm web sayfaları ile karşılaştırır. Benzer cümle, kalıp ve ifadeleri tespit eder. Özgün olmayan ya da içerisinde özgünlüğünü azaltacak alıntı metinler içeren içerikler editör incelemesine tabi tutulmaz ve doğrudan reddedilir. Özgün olan içerikler ise imla, yazım, dil, talebe uygunluk gibi konularda profesyonel editörlerimiz tarafından denetlendikten ve onay aldıktan sonra yayıncılarımıza sunulur.

Özgünlük Kontrolü ve Denetiminin Avantajı Nelerdir?

Özgünlük kontrolü ve denetimi teknolojimiz, talep ettiğiniz her bir içeriğin %100 özgün bir şekilde üretilmesini ve size sunulmasını sağlar. Arama motorlarının sayfalarınızı incelerken en önem verdiği konulardan biri olan özgünlük, sitenizin kalitesini ve arama motorlarındaki seviyesini doğrudan etkiler. Özgün içerikler ile ziyaretçilerinizin faydalı ve kaliteli içerikler ile karşılaşmasına yardımcı olabilirsiniz.

Özgünlük kontrolü ve denetiminden geçmiş, %100 özgün, kaliteli içerikler ile yapmanız gereken tek şey içeriklerinizin planını ve ölçeğini çıkarmak olur. İçerik Bulutu sayesinde özgün, talebinize ve markanızın vizyonuna uygun, faydalı içerikler üretmek artık çok kolay!

Özgünlük kontrolü ve denetimi teknolojisi dışında;

Yazar eşleştirme teknolojisi,
SEO uyumlu akıllı üretim ekranları,
Editör denetimi,
WordPress entegrasyonu,
-Lisanslı görsel ve video teknolojilerimizden yararlanmak ve daha fazla bilgi almak için icerikbulutu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İçerik Bulutu

Lider bulut tabanlı içerik üretim platformu icerikbulutu.com ; marka, ajans ve kobilere, uzman içerik, içerik pazarlaması çözümleri ve teknolojileri sunar

İlk Yorumu Başlat